Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministarstvo za malverzacije. Koliko se para neplanski potrosilo i pokralo, trebali smo Svicarska biti. Obavezno istragu provesti u tom ministarstvu.
nakon onog papka iz Kalesije Ramica ovaj je osvjezenje za povratnike
Kakav si ti lopinas!
Niko s vana nece rizikovat ulagati pare u drustva gdje pobjedjuju nacionalne partije. Ovo sto imamo 30 godina je put ka totalnom raseljavanju i unistenju BiH.
Sta je para pokrao kao clan upravnog odbora fonda za invalide. Stotine i stotine hiljada maraka. E zamisli sad kad su ga metnuli na celo ovog deda mraz ministarstva. Ovo mu je ostvarenje zivotnog sna. Mali covjek, pohlepa ogromna, kepec a lopina.