Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovadžija uhljeb stoljeća, šef ga malo smjestio u svoj kabinet do izbora da mu ne fale budžetske ljepote. Kvalitet 0 bodova
Nazalost, zloupotrijebio je smrt supruge i emocije ljudi
Trojka na smetljiste historije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raja govori po Ilijasu da ce biti gusto na ovim izborima... Ali je realnost da je baza SDA tu najjaca, na proslim izborima raja je glasala za NiP i Amara jer su htjeli neke promjene, NiP kao nova stranka je imao taj neki zanos, energiju, ali su poslije ja mislim ostali razocarani, sto Amarom, sto NiPom...
Čuj NiP ova stranka a svi članovi bili SDA koji su se priklonili Narko Kartelu . Hahahaha Vi u Iijašu kao da ste sa neba spali pa Nip je jedina bošnjačka stranka koja u 35 godina nikada nisu bili opozicija.
pa logicno kad je ilijas pun ovih iz istocne bosne,pola Srebrenice ti je u ilijasu i vogosci.
Eh ovakva ti je većina kadra NiP, ministar vanjskih poslova nema regularno ni srednju školu završenu.
Ma u redu ajd Dovadzija ko I svaki SDA ovaca tj Nipovac Al ko je sad ovaj Novi Uhljeb?? Prica se po Ilijasu da su ga odnekle izvukli jer znaju da bi Amar svakoga potopio.
Dovadzija je svemirski brod za ovog iz SDA, to cijeli Ilijas zna.
Toliko lazi je izgovoreno na slucaju Rastoder.. A Dovadzija je situaciju iskoristio i nikad prestao nije.. Za malo vlasti!
Trojku na deponiju poslat
Samo b...a moze glasati za Dovadziju uhljeba iz takozvane trojke
Amar dovadzija karijeru političara ostvario na tragično nastradaloj supruzi. nikakav kalibar od političara. Nije ni prošli put dobio izbore sumnjam da će i ovaj. kakve su reference dovadzije uostalom. gdje radio? sta je radio? koju funkciju obavljao? dok je bio u sda u skupstini kantona, inventar sale bio....
Tako je.. Neko duze boluje za kucnim ljubimcem, on 2 mjeseca od pogibije rahmetli Have drugu doveo
Dovadzija dok se uvali neće haman stati
Ko i sef mu😀
Ko god glasa za bilo kojeg trojkinog kandidata neka zna da je učesnik u izdaji zemlje.
mislio sam da je sda bez konkurencije loša,ali kad vidim i ove trojkase.. tacno da se nema za koga glasati
NiP je stranka čiji su svi članovi bili SDA a koji su se priklonili Narko Kartelu .To je jedina bošnjačka stranka koja u 35 godina nikada nisu bili opozicija, znači najveći krivci za sva s...nja koja su se dešavala u ovoj zemlji.
Pitajte veleizdajnika sda stranke što upropasti reviziju tužbe protiv srbije.Pitajte ih za sekinu diplomu , fagil , memić , skaka , osmica. niču kao gljive poslije kiše , sve što je kriminala 90% je vezano za sda.
Ma hocemo Akifa :)
Koji od vas dvojice riješi problem asfalta i vode na Nišićima glasam za njega.