Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH prije svega treba uvesti zakon po kojem političari na vlasti mogu imati maksimalnu platu u visini prosječne penzije pa tek onda da se vidi ko se bori za BIH a ko za svoj džep
Sdp je na kraju skontao da mora u kormilo SA SDA. IZGURAJTE IZ VLASTI ONE KOJI ZELE UDOVOLJITI COVICU I HDZ - U OKO IZBORNOG ZAKONA I TO SU JAVNO POTVRDILI, FARAON RADONCIC I GAVRILO KONAKOVIC, ZNACI BOLJE DA VI POTOPITE SARADNIKE NEPRIJATELJA, NEGO DA CEKATE NA NAS I IZBORE NAREDNE GODINE
E zamislite kakvi lični interesi i kakva lova može zbližiti radikalnog Dinu, komunističkog Nermina i homoseksualnog Peđe.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko će iz Sdp-a preuzeti zdravstvo, možda propali student medicine Mašić?
E cuj oni spremni preuzeti odgovornost, nemaju 15 ljudi sa fakuktetom u stranci, od toga 12 zavrsilo u Travniku, Kiseljaku, Sokocu, Kobiljaci...
Kad bi bio zakon o porijeklu imovine ,ne bi stadioni mogli primiti zatvorenike i osumnjičene.Evo preuzeli ste u KS pa samo propaganda ,rezultata nema.
Ti se jedino možeš prihvatiti flaše, pijanico komunjarska.
To je ono- dosta ste KRALI, sad je red da MI KRADEMO !!! Po KORUPCIJI BiH je kao i AFGANISTAN !!!
Šta ćeš ti preuzeti fukljo nesposobni, samo štimate sebi pozicije i tendere! Ništa niste drugačiji od zelenih!
Cuj Niksica pakasa,on bi vlast a prodade srebrenicu,prodade povratnike zakonom o prebivalistu.
Vi crveni više niste alternativa ni za Našu stranku. Očekujete da će vam neko takvim kakvi ste dati povjerenje. De malo poradite na sebi, osvježite kadar, preuzmite kormilo opozicije (ako ste već najveća opoziciona stranka) ... itd. Nemoj da vas Peđa voda za povodac.
Ti da preuzmeš odgovornost!? Smiješan si.
kako su odmah svi kao junci se zaletili da komentarisu kako im nista ne valja ali i istodobno glasaju uvijek isto ili jos apsurdnije, ne glasaju nikako. E pa zemljaci, demokratija tako ne funkcionise. Imamo politicare, koje smo sami sebi izabrali!!!
Ne razumijem ko je spreman preuzeti odgovornost. Ti i Mašić . Koliko znam druge nisi pitao pa se nisu ni izjasnili. pa još nisi preuzeo odgovornost ni za onu neuspješnu vladu koju si vodio. Ostade u politici i na dobroj plaći. Ili možda misliš da je bila dobra. Ako je tako, onda nemoj ponovo molim te.
Primi meee!
Preuzimate odgovornost 30 godina i bas nam je dobro.
Ovo sve on tek sada konstatuje ? Pa gdje si bio do sada?
mrš
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🇨🇳
Vi spremni.Hahahahahahah idi se vakcinisi sa Fortom u kancelariju olosu jedan.Kak i u ratu takvi u miru kukakice i pobjegulje. Da se sutra zarati opet bi nas izdali i navijali iz Minhena ki Forto I Kojović