Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije istina!!! ulozili ste i vi tj sam Grad, ali puno ste politickom trgovinom dovukli sa kantonalnog i federalnog nivoa, dok su ostale Opcine dobile jako malo. Pa vi ste vise para uzeli od Bihaca koji je centar kantona. sve kruzne tomove u Cazinu ste izgradili tuđim parama.
Istina ko nije bio u Cazin onda ne zna ja sam iz Sarajeva i dio godisnjeg sam proveo u BiH bio u Cazinu i odusevljen sam svaka im cast. Ne koje koja tamo stranka ali Cazin je odlican.
Hozan i Nerko nose pejdzere.
Izgradili ste ga na kičmi drugih općina jer ste pustošili budžet USK
auslenederi ili?
Ramiz ga vec pobjedio prevaganli glasovi iz Linca
Na stranu sve,ali iskrene čestitke upućujem na povezivanje sa Tešnjom na sajmu,ko je to smislio svaka mu čast,to je privredni mag.A to je Ogrešević.
bravo
bravo
Covjek pravo kaze
Ako čovjek dobro radi svaka čast, a reklo bi se da radi obzirom na trenutni status Cazina.
Pa naravno da cete graditi sami citav Carina je od hrvatske do austrije i svi su dobrostojeci
Ima li sipe u cazinu da malo pročačka po komunalijama i vodovodu a dobio si para i para sa FBiH i kantona
Prelivoda!