Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je dosadan i tezak ovaj lik za nepovjerovati.
Ali je i inovativan: danas saznasmo da je nedostatak klime u stvari atak na srpski narod. I meteorologija je u zavjeri, nisu ove vrućine slučajno!!!
Ko običan hajduk.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
što se pojavljuješ na sudu ako ga ne priznaješ?)
Ko piše ove članke??? Umjetna inteligencija? Pazi ovo: 'zaprijetio Amerikancu da će ga "nogirati" ' U tekstu što ima o 'nogiranju' je njegov govor kako to navodnoGringosi rade onima koji ne slušaju... Kome je ovaj prijetio da će ga nogirati? NIKOME :D Gospodin kočijaš se koristio svojim skromnim fondom riječi (politički fond) i to je sve, a Bog avam ne brukajte se sa naslovima Klixe, postajete smiješni i strašni i žalosni
"Jednog dana će se BiH morati vratiti na podešavanja". Fabricka podesavanja BiH su Republika BiH bez entitetal. Mislim da ne bi odgovaralo dodiku da se BiH vrati na fabricka podesavanja.
Genocid u Srebrenici se desio, a zna se i ko ga je počinio. Počinili su ga srbi!
ne generalizovati, u presudi tako i NE stoji - počinili su ga pripadnici Vojske Republike Srpske na čelu sa R.M. i R.K. ... nije sav narod, niti se sav narod pitao. Svaka generalizacija vodi produbljivanju jaza i neiskrenim odnosima. Osuđuje se POLITIKA a ne narod. Znači narod ima IZBOR da se bavi normalnom, zdravom (a ne presuđenom) POLITIKOM. Svako ima izbor, prošlost i budućnost, može se dobar pokvariti a i grešnik popraviti
istina je da su ti nabrojani srbi...istina je i to da ne treba generalizovati...istina je da tebi i takbim ovo ne bi rekao jer po ovome ti priznajes sta se desilo u Srebrenici. Ne do bog nikom da se ponovi. Ali počinioci treba da se pokaju, onda žertve da oproste a ne obrnuto...lp
lakedžu, laje šta ćeš...
Upravo ta podešavanja treba uraditi.GTRs i Federacija se moraju ukinuti a državu urediti sa 3-5-7 regija gdje se niko nigdje nebi osječao ugrožen a hiljade parazita iz entiteta bi na biro poslali uštede bi bile u milijardama. Jedino rješenje koje bi odgovaralo i Srbima u federaciji ali i Bošnjacima u rs.
Kakve veze koje je nacije sudija? Zamisli u pravosudju da je bitno sudija koje je nacije, boje koze, da li je musko ili zensko itd. Ne mogu vjerovati da ima ovakvh razmisljanja.
Kaže goveđi gulaš bilo mu vruće, ha ha
Pozivam Dodika da sudski dokaže da Visoki predstavnik nije legalan
Klimatsko ugrožavanje s, e pa Bože ti nas sačuvaj šta će ovaj element sve izmisliti. Klimatska tzv ugrozba.
Pola od ovog je govor mržnje. Ja se osjećam ugroženo od ovog čovjeka!
Asli ne smijes da ne dodjes na Sud ? Hahahaaaaaa..
O gdje si ti .... ko ruzio , ko galamio na tebe , evo ja cu kupiti klimu , samo se nemoj nervirati .
Turbofolk Nobilo dosao koju Kunu da zaradi
tru. hni sv. injo
Majke Srebrenice treba da osnuju institut za ratne zločine snage Instituta Simona Vizentala i da se bave isključivo ratnim zločincima sa slobode i Tužbom protiv Srbije! Tu se sa dodikom potpuno slažem! Kako je moguće da bakir opstruira Tužbu protiv Srbije a da se ni jedna majka ne oglasi ni sa jednim slovom kritike bakiru! Ali zato su uvijek uz bakira kada kao kritikuje Srbiju! Ko je ovdje lud!?
Ne lagi svega ti, cuj Bakir opstruira, pogresno su te ucili