Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije kriv. Sva čaršija vam se smije. Čaršija zna sve.
Jedno je lizati med, a drugo ukrasti cijelu kosnicu. Naravno kako to obicno biva, prokleststvo novca.
SDA botine finansira zamraceni novac. Botovi su najnizi oblik postojanja i svakom normalnom covjeku se gade i smrde.
Dok ovakvi poput asda prikriveni nes, i svi koji su istjerani iz SDA imaju priliku da se nešto pitaju u ovoj državi, ta država mora samo nazadovati, narod dok ne shvati koje su ovo sitne varalice od asda, da ne govorim o ovim malo većim varalicama nip, sdp, ns, neće biti ovdje budućnosti.
Kako za Fadola i ostale, tako za sve
😂😂😂😂😂💪 čuj tautologa.. niko nije kriv. A šta ćemo sa frankeštajn zgradurinom u čikmi iza pijace. Umjesto da se napravi spomenik mrtvima na markalama, niklo ruglo neviđeno. Pitanje za 10ph: ko je vlasnik?
Tako Bakir Izetbegovic kaze 😂
Da, tacno ... uhapseni nisu osudjeni, do tada nisu krivi. Taj princip se cesto zaboravi ili samo selektivno koristi.
Samo vi njega branite kao što je Bakir branio Asima, pa se sad hvata za glavu što je SDA propala ko kauč.
Oni brane vrlo bitne principe a ne "njega". Pravosudje bez tog principa ne postoji!
Jesu li ovo oni dušebrižnici iz NES-a što nisu htjeli u vlast iz moralnih razloga, a ustvari Ogrešević skupa sa Efendićem napravio remake filma Glup gluplji.
Tako tvrde i oni iz SDoA. 😊
Mir ,mir ,mir niko nije kriv ! Malo ja malo ti pa cemo se voljeti! I tako to traje godinama !
Naravno stara lopovska izreka!
A Sda tv Hayat, koja promovise novotarije u vezi vjere, starlete oskudno ubucene i botoksirane, koja je angazovala Avdu Avdica koji je potvarao kroz 60 minuta sda glavesine a sad ih brani, i koji kazu ima puno stanova u Sa ( kako?), za Bajram dovodi Hadzibajrica i drugu sda kliku. Fuj..
svi ste vi ko god je u politici krivi i korumpirani...svi do jednog..jer da imate i da ste sposobni radili bi negdje i pošteno zarađivali hljeb...ovako čekate s neba i mislite evo ga...
Hadzibajric je mala maca za Ogresevica