Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pobjegulje ,protjerani ,nedokazani u SDA ,a zeljni funkcija.Skupina karijerasa i glupana.Ne daj Bože da ovi upravljaju drzavom
Onaj ze-ze-ze ne bojimo se nikoga
Kad vidim da su ovi magistri nauka iz Kiseljaka u nekoj stranci mislim na Isake prvo odem povratim nekoliko puta, pa blokiram stranice koje ih promovišu a onda napustim državu za sva vremena!!! Nasta smo spali da nas kleti kriminalac i bivši robijasi vode. Koji ni 2 rijeci sastaviti gramatičke ne znaju u PM.
Poslije proslih izbora jedan vrli politicar i uz to clan pobjednicke stranke rece,treba nam vremena da drzavu postavimo na zdrave noge, ne odma al jedno 8 godina da se strpite i krenut ce bolje..da apsurd bude veci vec 30 godina postavljaju je na noge.. Ko vjeruje, nek ceka a za ostale pozz iz Njemacke..
Koja je ovo Bagra . Taj ogrešević gradonačelnik Cazinu imaju više kriminalaca u ASDA nego mafije u Siciliji. Sad se udružili u NES u kriminalu . koji je to šlam , ko za njih glasa treba da se dobro proispita jel u redu sa glavom .
cuj Ramo Isak. On je najveci kriminalac i kabadahija u Zenici.Tu je u politiku uhljebio i sinove debile. Po selima kupuju glasove to svi znaju
serèm vam se onaj ze na stranku
E moj Hazibajricu, nemas ti veze zive!
Gori od gorega do najgorega….. smece
Kakvi li ce maloumnici za ove glasat
E neš nes
ne do bog nikom
Borite se za opštine. Što ne održite skupštine u RS-u ? I to je BiH. Treba stisnuti ha.
Sve goli seljak! Bože pomozi!