Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vi i jeste bitni u BiH!!!
Trojka ne ucjenjena i mora sa Dodikom i Čovićem. Trojka nije dorasla Dodiku i Čoviću. Dok je Dodik bio sa Bakirom u koaliciji potpisivao je NATO put rušio nelegalno napravljenu crkvu i nikad nije psovao genocid. Trojka je trebalo da ide u probosanski blok i zaobiđu i Dodika ako treba i Čovića ali tu se najviše bunio član Dubai kartela Konaković
E da se oni pitaju , možda bi oni i izašli Ali , valja igrat' nametnutu igranku do određenog vremena i do onda kada im kažu Dodik i Čović.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
produžena ruka SDA
Imal ikoga na ovom dunjaluku da pruži ruku čovjek čovjeku, pa h3b3mu nismo vukovi valjda. Daj ba imal ijednog čovjeka da krene, znači pružiš ruku dobrote.
Evropski savez, veze s Evropom nemaju
Nes je kafa
👏👏👏👏
Shvatio je Ogresevic da je pogriješio u procjeni, dogovorio sa SDA vladu USK,naravno, strah prevaranti iz SDA ga prvom prilikom sutnuli, onda sa hadzibajricem ujedinjenje, pa sa varalicom seoskom Efendićem,ali ne krivim ga što je pošten, pravi krajisnik,nije navikao da ga u lice lažu, a mogao je sa Trojkom biti vlast i na federalnom ina državnom i u USK što mu je najvažnije, baš loša politicka procjena,a ovo o prekidu saradnje podržati,ali šta posle????
ni prvi ni jedini kojega su zeleni prefarbali za vlast ali neka tako i treba pohleponoj marvi
Gdje vam je Efendic Bakirova podguzna muha da i on nekoga pozove.Is obojica bavite se klackalicama,toboganima,parkicima.kontejnerkma.Niste se vas dvojica odmakli od tog nivoa.
nametnuta trojkaska bagra je prodala cijelu drzavu neprijateljima svinjoglavom laktasenku i konjoglavom dragancetu al blizu je oktobar na kojima im je pusiona 👌💚⚜️🇧🇦
Sta pricas to,SDA kad je bila Dodik i Covic su uzivali,sad Dodik pred zatvorom,rezolucija ide o Srebrenici.Dodik ne zna sta ce,Vucko se ukakio.Cuj ide oktobar,sta mislis da ce se SDA vratiti jeli???😂
moj Pitare za vrijeme SDA svinjoglavi Laktasenko nije psovo genocid i prijetio secesijom ko sto sad radi za vrijeme izdajnicke trojke koja mu je dala cijelu drzavu i cetvrtog delegata u domu naroda i takođe i konjoglavi upravnik logora nije smio ni da pisne za vrijeme SDA a za SDA nece ni trebat predizborna kampanja kad je vec sad jasno da je trojki pusiona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah, da oni prekinu da vi nastavite hahahaha, svi vi isti u 5 deka.
Imam bolji prijedlog, samo vi to ne smijete reči. Evo neka SDA Df i vi sa SNSDom formirate novu vlast.
ovi u Cazinu nikad neće sići sa vlasti ovdje oni pljačkaju narod nametnuli su komunalne takse cjena kubika vode je 2.3 km građevinske dozvole su 30000 .40000 km i više zauzvrat se nedobije ništa u javna preduzeća su zaposlili svu rodbinu i stranačke uhljebekojih sada ima na hiljade njihov zdatak je da glasaju i zato primaju redovne mjesečne plate oni nikad neće sići sa vlast nasljediće ih njiva djeca kao monarhe ako nisi uz njih nemaš teoretske šanse da išta ostvariš
Ma nosite se vise vi bijednici sta ima vi da pozivate nekoga ko ste jadnici??? Ili hocete da sdfa mafija opet radi s ovim smradom iz rs a. I sta vi mislite da samo bosnjaci zive u BIH i da komanduju hocete serijat ili sta vec?Jel to drugi narodi ne zive u BIH jel to ne treba razgovarati jel to treba ratovati sta hocete opredjelite se.MUSLIMANIJU ILI....??? MOZDA GRADJANSKU po vasim mjerilima???Jedinstvenu sekularnu svih nacija???Koga vi folirate.
I nikad vise nece biti ono sto je bila MULTIETNICKA jer vi to necete a ni ovi drugi i treci. MRZNJA je ovdje ZACEMENTIRANA zauvijek i nikakva "gradjanska " nema sanse jer svi vi to necete i ne zelite a to pokazujete svaki dan svojim nastupima. Smecari.
Zar još postoje ovi šupljaci?!
Trojka je prodala sve dodiku i covicu
Trojka prodala?????Hahahahaa svasta.
Ovo su oni što su prodavali mandate SDA?
Deder mani te se vi prijedloga . Nego na svoje liste u Hercegovini stavite katolike na prva mjesta . Za naredne izbore. To vam je savjet ako hocete bolje Bosni i Hercegovini.
Ne rise vi iz NES-a....odvratni ste..
Smiles ni step.opet bi bili baking privjesak.nebitni