Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNG tuslovljava podrsku, a nema ni jednog zastupnika, bitni ko i ja.
Dobili program prije par sedmica a glume nesto ma nisu pouzdani ovi nikako
... a program je takav da i oni koji su ga poslali ne umiju javnosti kazati šta je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači nisu ga jos primili, ali će ga primiti uskoro.
Jel ono Niksic vodi procese ispred Osmorke? Mislim, znam da vodi, al eto ipak da pitam :-)
Klix navija za SDA!!! Tako pravi i naslove komentara.
E jadna majko ovih ublehaša.. Ovi su rezultat brutalnog višegodišnjeg medijskog spinovanja, stotine miliona dolara iz EU s ciljem propagandnog rušenja "režima" (samo bošnjačkog naravno) i ispranog mozga njihgovih bijesnih glasača, inače spoj okorjelih komunjara i džamijaša interesdžija..
ZAŠTO SDP, NIP, NS TAKO LAGODNO SRLJAJU IZ IZDAJE U IZDAJU? ZATO ŠTO IM JE STEČAJNI UPRAVNIK BIH MARFI GARANTOVAO OPSTANAK U BOŠNJAČKOJ KVOTI VLASTI ZA DUŽI PERIOD. U TOM SMISLU JE MARFI PODMAZAO IZ ONIH 80 M. $ PROPAGANDNU MAŠINERIJU (FAKE TV, AVAZ, N1...) DA JOŠ VIŠE OCRNJUJU SDA - I TO ĆE IĆI SVE TAKO DOK SE NE IZGLASAJU SVI ZAKONI, PROMJENE USTAVA KOJI PROMOVIŠU FAŠISTOIDNI APARTHEJD SISTEM NA ŠTETU BOŠNJAKA ILITI MUSLIMANA BIH.
Čengić jest svjetl. godinama pametniji od Nikšića - ali nema šanse, baš zbog deficita pameti NN upravo ovakav treba srpskom 3 M (koji suštinski upravljaju SDP-om) a treba i tzv. MZ-i, jer je idealan za manipulisanje. Lagumdžiju su, isti ovi, zbog korupcije skinuli sa čela SDP preko noći, Nikšić jednako korumpiran ima sve šanse da dobrano ostari na čelu SDP-a. Šta ima ljepše za 3M i MZ od upravljanja gomilom bošnj. glasova protiv Bošnjaka.
Velikosrpski ideolog SDP-a i NS-e dr Ž. Papić: „Mislim da je korisno što je Konaković u dva svojstva posjetio Dodika i to je malo relaksirajuće. Bilo bi veoma loše da u Vladu FBiH uđe i SDA. Pitam sve nas: Zašto se niko ne pita kako je SDA do 13 poslanika u Klubu Bošnjaka u Domu naroda? Dva je ukrala direktno, a jednog na pola. Onda je Schmidth morao intervenisati tada. To je politički kriminal.“ A o tome što je Konak maznuo ministra čamparu i Zvizdića iz SDA - nikom ništa.
FGR I RAZMAŽENI TZV. LJEVIČARI SU NAUČILI DA MAINSTREAM MEDIJI RADE ZA NJIH DA IH TETOŠI TZV MZ, I SAD KAD VIDE NEKI PO NJIH BOLAN ALI ISTINIT NASLOV - KMEČANJE DA JE TO IZ CENTRALE SDA. ZAPRAVO FGR KOME SU ĆABA BG, ZG, BRISEL I VAŠINGTON SVE PROPATRIOTSKE I PROBOŠNJAČKE TEZE PROGLAŠAVA SDA-OVSKIM. JA NPR. SMATRAM DA JE BAŠ BAKIR UVELIKO DOPRINIO NASTANKU OVE 8-KE - ALI TO NE ZNAČI DA SVE ŠTO NE IDE U PRILOG 8-CI TREBA PRIPISATI sda-u I BAKIRU.
ZAŠTO ONI KOJI KUKAJU DA JE Z. LAGUMDŽIJA UNIŠTIO SDP NIKAD NE KOMENTARIŠU NIKŠIĆA? EVO U ČEMU JE FOL. ZLATKO JE POSTAO " REKETAŠ, UNIŠTAVAČ SDP-a.." ONDA KADA JE U BRISELU POCIJEPAO KARTU PODJELE BIH POD IZLIKOM PRIMJENE INIC. SEJDIĆ - FINCI, TJ. KADA JE POČEO ISPOLJAVATI BOŠNJAČKI PONOS. NIKŠIĆ JE PO PITANJU PAMETI I PATRIOTIZMA SVE OBRNUTO OD ZLATKA L. - E BAŠ TAKAV JE PO MJERI SH-ŠIMA, FGR-u i MZ-i. HVALILI SU BEĆIROVIĆA, ALI KAD ON POKAZUJE ZNAKE PATRIOTIZMA, NEVALJA.
Čekaju da im hdz pošalje xD
Ne znaš ko je gori. Ovi što ne znaju maila proslijediti ili ovi što ga ne znaju otvoriti
Evo Covic sad zasjeo da vam napravi plan rada..
Ima li na nivou države precizan, usvojen, program kojeg bi se držalo Vm..? Nema..I , šta je bilo..! Ništa...Isto ..ništa , će biti i za nivo Federacije...Znači , duplo golo...Pa, ko hoće u takvu vlast.., samo naprijed...
Lopina, reketaš i lażov Nermin Nikšić je uništio SDP više i od Zlatka Lagumdżije iako je ta partija nekada bila perspektivna. Doveo je Nikšić SDP u tu situaciju da mu politiku kroje neobrazovani Konaković i ratni dezerter Forto, a ne partijski organi SDP-a. Denisa Bećirovića je potpuno eliminisao iz partijskih struktura i on sada sam solira u Predsjedništvu predlažući Bakirove ambasadore. Propala rakijaška
Koji cirkus od Trojke... haha. Dino mu ga (SDP-u) šuknuo i utekao u MVP. Samo Efendic i Ogresevic su mudriji od Neke njive. Oni ne padaju na dobru priču Dine I hambasadora
dok OHR i stranici im napišu program prvo.