Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nes vam je ona stranka sto prodaje biracka mjesta snsdu u Srebrenici, gdje je hozan koji je pokrao merhmamet, refik kurgas silovatelj, admir hadzipasic prodavac diploma i sex manijak itd.
@Sifra shmeker stoljeca :) :) Samo naprijed, ovi bili misljenja da mogu napustiti leglo hijena bez krvi!?! Deri sifraC podrska od sviJu nas :):) '' Ko ce koga nego svog, svoga ''
sta napravise od onako fine carsije prije rata,uzas,kad politiku vode u opancima,dzaba seljaku odijelo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako vam je kriminalac Ramo Isak, zenička podružnica, ili ne znate sa kim imate posla ili ste odmah pali u mulj. U svakom slučaju zbog njega vas otpisujem ....
Ja sam da se ponovo osnuje AFŽ.
NES Caffe kod Brace i Seke? Nova prevara..
Stranka nepotista babo u parlamanru sin minista ZDK Zenica Visoko tata ministar sin općinsko vjeće ,kurćinu će te dobiti od boraca a pogotovu boraćke djece koja su za vaše olićenje inteligencije obrazovanosti ,svaki roditelj koji je odgojio pošteno iškolovao djecu bio bi protiv svoje djece kd bi nepotistima i imaocima diploma iz štamparija dao glas,vi ste zlo za ćestite ljude.
Još jedmo u nizu iz šupljeg u prazno .... eto, sada će nam biti bolje - ma nosite se!
Glupe bosnje od zavisti i gluposti, podjelili se u 18 stranaka i jedni drugim prde u lice… blago dusmanima kad smo mi ovakvi debili…zaboravljaju bosnjaci da u ratu kada dusmani ubijaju, ne pitaju te jesi li ateista, komunista, socijalista, hodja, …. ako si ‘mujo’ ubije i tebe i tvoju porodicu?!?!?!
Gledaj Harkija Mahale intelektualca par excelance.
Zbog ovakve bagre , ovakvog šljama od ljudi ću da ili ne glasam ili da dam glas SDA jer ovi ostali nista nisu bolji niti su pokazali da su bolji. Bitna je funkcija fotelja i bacanje šuplje!!! SDA je bar nekad nesto u nekom periodu uradila da valja ovi otpaci od SDA nisu nikad nista!!! Tako da iako izadje na izbore a sumnjam da cu od dva zla biram ono manje.
Nemam ni u ludilu namjeru za njih glasati.A što se tice Josipa Pejakovica ono iskreno dobar je čovjek i ovo mu nije tebalo.Samo bi mu porucio nek se cuje s Enisom Bešlagicem jer je i on prije koju godinu na osnivanju stranke Narod i Pravda isto tako govorio s oduševljenjem i na kraju kažu, ustvari i sam je priznao Enis da se zeznuo jer nije to ta iskrena priča koju je podržavao.Kazu i sad ne može prežaliti.....................
mrš svi redom
I Ovo su ispusene mustikle i treba ih sve kazniti na uzborima
spojio se šiš i goliš
Možete samo u kafićima biti drugi po broju glasova. Produžena je na prvom mjestu.
ovo sve likvidirati i pocistiti lopove ove sto se pretapaju i strogo dovesti kineza da nam vlada drzavom ovo nije u redu vise.
Skup kriminalaca i buducih zatvorenike.
Ovi će propasti kao m u d o kroz pidžamu na izborima!