Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3600 maraka Ramo placao iPhone za probranu elitu u MUP/u. Radi se o najacim modelima iPhone 15 Pro Max. I jos kaze: "Sta vas briga..." - izvor, intervju za Avaz.
ništa čudno od trojke, navikao narod na te izdaje, prodaje, poltronstvo sve zarad njihove nesposobnosti, TIK TAK TIK TAK ...
@alesto najzalosnije je sto i oni prije njih nista nisu uradili a da nisu trpali sebi u dzepove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja imam osjećaj da SDA najviše ruši BIH.Njima niko ne valja.Samo su oni uredu.U njihovoj zadnjoj vlasti prije četiri godine niko nije mogo opepeliti nista.Nikad ni jedan amadman nije usvojen. Nismo zaboravili da nisu za četiri godine ni vladu Federacije uspostavili. Sta hoce vise.
daj nek im neko prevede s engleskog ljudi moji
Ono što prođe kroz AI ne prođe kroz uredničke HDZ- ovske klixove ruke. Naveo sam dvoje ministara Bojana Bošnjaka koji je halalio krimosima zemljošte na Bjelašnici, a ministarka iz NS onemogućila vjetropark na Vlašiću zbog neke "rijetke ptice". I dok HDZ i SNSD žestoko ulažu u energetiku Teojaneri ne samo da ne ulažu ovdje nego i blokiraju.
Zar ovi postoje
Ovi samo pričaju o nekoj izdaji... pa ne bih za vas glasao kad bi ujtru rekli da je trojka prodala državu!
Kada si na poziciji svi se okome na tebe nebi li ugrabili komad kolaca ali cinjenica je da je Federaciju Nikšic 2 puta ekonomski zavalio. Nije cak ni imao hrabrosti da napravi bolje odnose sa H boreci se za iste glasace kao i Komšoc i Bakir. Fula.... a i $DFA i fula i katastrofa. I šta sada?
nes je super,imaju najvecu proizvodnju i prodaju diploma
nes je otjerao stotine hiljada osoba iz BiH svojom politikom,cazin je iselio i prazan,dzaba im asfalti kruzni tok i bandere kad sam unistili industriju i kulturu,stranka otjera sve normalne ljude i postavlja svoje l o p o v e
Sda botardi izbori se ne odrzavaju u klix komentarima
Konacno da je jedna stranka sposobna da detaljno prouci sve pravne aspekte jednog dokumenta i da objasni javnosti kako Dodo uzima sta mu treba, a TROJKA samo gleda j*b*n*h 70 miliona EUR, ko` da ce ti spasiti ovu jadnu drzavu. Ima li iko pametan kako ce se najvise dobiti para. Ukinuti entitete i kantone i sve nepotrebne uhljebe.
bruka, ovi iz trojke bi izgleda predali sve Dodiku i Čoviću samo da ostanu na vlasti
Pokuso si vani, promjenio si ime jer si mislio da ti ono smeta pa si opet propo koliko si sposoban.
Eto je NES bitan faktor a svi mogu pod jedan sator.
ništa čudno od trojke, navikao narod na te izdaje, prodaje, poltronstvo sve zarad njihove nesposobnosti
Super što se dublje ušlo u analizu plana, ali kod nas se analize rade samo da bi se popljuvao neko drugi. Koje je vaše riješenje? Da li ste ga ponudili? Kako bi vi nešto uradili?