Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza mitova iz chat niteta
Ovaj Nesic je pravi saljivđija
pitaj beogradjane koliko su im dragi ovi s romanije i pala.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Covjek negira drzavu u kojoj je ministar?!
Trojkin najbolji ministar hahahah
Nema droge po ulicama bez vas, Sky Sky Sky
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne kontam nesto.A kad je to rs bio u sastavu srbije ? A inace izvorna i temeljna srbija nije nikad ni bila veca od Bgd pasaluka pa vrijeme je da se vratite na izvorno postojanje i bitisanje....
Bravo Nesicu. Napokon neko da kaze ono sto svi znamo i mislimo. Bice prelijep "Beogradski pasaluk na vodi"!
geno cidas
hahahaha Srpski Nostradamus !
Dal bože tako srbijanci razmišljaju
Vidjet ćemo kako ćete završiti
Ko je ovoga pustio na ulicu?
Kao i uvijek ...cirkus .
Auuu faceee,on se raspada,jedva gleda auuuu
Jao nesicu gdje si se ti rodio bolan? Ne lupetaj!
recimo da ja musliman iz federacije se preselim u RS i pocnem govorit o odcjepljenju RSa i vezi izmedju srbije i rs i dejtonskom sporazumu koji je narusen i o tome kako nam oni tamo iz federacije hoce zagorcat zivot a ja kao to nedam, dali bi dobio neke glasove na izborima. vjerujem da bi, jer kako vidim sva politika iz RS se svodi na bas to sto sam gore objasnio.
Klix, vi ste seoski kerovi. Da li je ovaj komentar predug i sa govorom mrznje?
Treba biti covjek i pomoci ovim nasim pravoslavcima da se vrate svojoj kuci,svojoj Bosni. Odlutali su previse.
Narko Nešić
Sta to govori o jednom narodu u BiH, dok im ovakvi likovi poput nesic vladaju u drzavi? Da je narod barem 1% normalan, niko nebi morao citat nebuloze od nesica. Opcenito nije samo nesic, pogledaj ramu isaka, bakir, dodika, covica. Eh narode kako ste tako u toj zabludi, sta ste sebi dopustili. Ni Bog vam nece pomoci, ni sto se nadate nece pomoci. Samo gubite vrijeme.