Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je to jadno roditi se u Bosni, zivjeti u Bosni, raditi u Bosni, imati porodicu u Bosni, a sanjati da budes tudji privjesak i tudja prćija
i ta dieca odrastu i bivaiu ios tucena od drugi vrsniaka...PA PREDIVNO MESTO BOZE FALA TI
Priča se o "mirnom razlazu" a ne priča se o tome kako je FBiH pokretač čitave BiH i glavna ekonomska poluga u ovoj državi a ponajviše KS. Budimo realni braćo bosanci pravoslavne vjere, koji se nazivate srbima u BiH, pocrkali bi za 3 mjeseca ako ne i prije od gladi. Nešić ima pravo za sve što je rekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Priznala bi vas Srbija i Rusija. I Juzna Osetija. Eto, odcjepite se. Odcjepite se šumari. Ako mislite da možete... Hahahhaha
Ako krenu na otcjepljenje neka podmazu dobro traktore, zatrebat ce im
A propo šuma... Površina šuma RS 52%, FBiH 63%.
Nešić je Dodikov špijun sa ciljem da opoziciju rasturi.Nema razbijhanja bih jer Srbima ne odgovara zato što bi Muslimani i Hrvati zauzeli srpsku zemlju koju su genocidom već zauzeli u mnogim krajevima Bužim,Kupres i dr a tad bi naglo krenuli.Dodik i Nešić bi prodali sa mrtvih majki pokrov za pola marke.Bihmora ostati cjelovita ali zaustaviti genocid nad Srbima pod patronatom Nata,koji uostalom suzbija i ekstreme Hrvata i muslijemana.
Srbija, Hrvatska, Kina, Rusija to je za pocetak dovoljno
sto je nagore nebi priznala ni Srbija
Cekaj zar taj non paper nije dosao od nekog zapadnog politicara i da ne daje neki signal sa pocinju duvat i neki drugi vjetrovi. Znas da 99% Srba u RSu bi zelilo da se Rs odvojih od BiH a ti pricas kontru i hoces na osnovu toga da dobijes SNSD na izborima. Stvarno nepotrebno pucanje sebi u nogu.
Jeeeeee... Ako je Nešić budućnost, možda je bolje nastaviti sanjati ovaj trenutni košmar 🤪
Niti je sveto slovo, nitije sveto pismo, ne pogotovo nesto sto je nelegalno silom postignuto, jos manje Genocidom.
Prepali se da će čačkajući mečku izgubiti i ovo što imaju. Nikada nisu ni sanjali da će nestati u Hrvatskoj i da će izgubiti Kosovo. I Aliji je nuđeno da Srbi budu nacionalna manjina, a on nije htio. Mile sa non paperima je otišao daleko pa ovi povlače ručnu jer MZ je oštro reagovala.
Ovo neki komšić u srpskoj varijanti
Zašto jednostavno ne kaže: Mi, bivši Bošnjaci pravoslavci, i sljedbenici Garašanina, želimo da se otcijepimo jer ne volimo istinu, volimo da živimo u laži.
I kad tako kažu, onda se mogu otcijepiti?
Opcina Centar Sarajevo u kojoj su Bosnjaci 80 posto stanovnistva ima najveci broj fiskalnih kasa u Federaciji BiH, cak 5.703, a u opcini Dobretici, gdje su Hrvati 99,9% stanovnistva, koje je jedno selo pored Jajca imaju svega 4 fiskalne kase. Od PDV-a u Federaciji BiH najvise se novca logicno skupi u Opcini Novi Grad Sarajevo, gdje su Bosnjaci 94% stanovnistva, cak 360 miliona KM godisnje. Jotomas javi se o sposobnom poduzetnistvu Hrvata i HDZ-a
Nenad Nesic duboko u sebi zeli smrt Bosne i Hercegovine, njen raspad i komadanje teritorija ali ima donekle mudrosti da ga je strah i da zna sta bi znacilo razdruzivanje. Zato je povukao rucnu na vrijeme. On je isti kao Dodik i Karadzic sustina je samo da je na celu druge stranke. U osnovi svi oni sanjaju komadanje BiH, ali bi to znacilo vojnu intervenciju Amerike, NATO-a, nove bombe po Srbiji
Nema komadanja Bosne. Jasno su vam Amerika i Njemacka porucile.
Vec je priznata, Alija prizno. Mislim Aleksa Zivkovic.
Ovo je prica kao i Dodik sto je pricao dok nije dosao na vlast.
IMA DOVOLJNO DRZAVA U ISTOK VARAVASKE DRZAVE JUZNA AMERIKA TO JE DOVOLJNO SA RUSIJOM NA CELU