Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umislio se da je neko
,"A ja ću sada biti iskren Nešić je najbolji kadar ministra iz RS-a" Rekao je Dino Konakovic..
Kiflin najbolji ministar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije ovo niste kad je Kolinda bila na vrhu bilo je oko 50k terorista ode Kolinda odose oni sa njom
Nesic show studio. Moze li ministar da otvori tu emisiju?
golube moj golubeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ministar nesigurnosti
Vama treba oduzet vozila sa pratnjom ponašate se bahato i seljački.
PA uhapsite tu budaletinu, istrazite sve i kaznite ga...Sutra ce tako neko drugi da budalese, pa cete kukati...
Pravi ministar
On bi voilo da je napadnut, to je njegova želja, samo da ima razlog da iznese sve gluposti iz svoje glave protiv ove države.
Grohotom se smijem ahahahahasaaaahhasaaaa
bukvalno hahaha odavno se nisam ovako nasmijao
ne znam cemu ovolika pratnja nasim politicarima al valja zaposlit glasacko tijelo... 3 auta zbog jednog covjeka,3 vozaca, i jos najmanje toliko obezbjedjenja... pretjerano iskreno...da je dosao biciklom na posao ne bi ga niko ni primjetio
Sta li je i kome on duzan pa ga proganjaju ovi imaginarni napadaci...
Greška je što je on na toj poziciji. Mektic je bio bolji i normalniji.
Ministar pati od komplexa,da vrijedi kao covjek I ministar isao bi bez pratnje nazalost sve je vise komplexasa u politici.PS Kad ovakvi I slicni putuju mole se gradjani da ne izlaze na ulice a pogotovo da voze
Ti si nebitan !!!
Problem u ovoj državi što svaka šuša od ministra umisli da je neki faktor pa svako kretanje u državi obavlja pod rotacijom što po meni je žestoka zloupotreba funkcije.
TI I TVOJ OTAC BILI U SRPSKIM SVATOVIMA NA BAŠ ČARŠIJI POJASNI NAM MALO TAJ DOGAĐAJ
Nesic ugrozavao saobracaj, ministar nesigurnosti, dzaba se poziva na svog americkog sefa, direktora CIA-e, nama gradjanima je davno jasno da vi SKY-evci ne radite za nas i da racune polazete strancima ;)
Btw. u Bosni ne postoje nikakve radikalne grupe vezane za Islam, pojedinci se previse opterecuju temama koje im je nametnuo Burns u Sarajevu, a vezane su za navodni strah od navodnog terorizma. SAD su slanjem naoruzanja tzv.Izraelu destabilizovali evropski kontinent, vrlo neodgovorno ponasanje ;)
papandreu