Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek ste se sjetili da pisete o tome.I da neko reaguje.Kad ste smrad osjetili.Sta se svi tamo pravite ludi.Upozoravalo se da se tamo psi dovode iz azila i mucki ubijaju i niko od nadleznih nije reagovao.Da Bog da poumirali u gorim mukama od tih jadnih pasa.Nista bolje pokvarenjaci niste ni zasluzili.
Fuj! Isto im zelimod srca. A sce se vrati kad-tad
Osoba koja je sama otkrila ove grobnice i prijavila sve policiji i inspekciji je Adem Pajazetović iz Velike Kladuše, lokalni biznismen i izgleda budući političar u Skupštini USK. Svi su pretpostavljali ali niko nije znao tačnu lokaciju.
Bosnjacka posla, i onda se cudimo epidemiji bolescuga i prljavoj vodi koju pijemo fuj FUJ!
Zao mi Pujde
Mora da je izvor pitke vode u blizini....Visok stepen ekoloske svjesti....U normalnoj drzavi za ovakve stvari se ide na robiju a za ove iz kantonalne komisijeu najmanju ruku otkaz.
To u prevodu znaci da su ubijali svoje prijatelje..
Fuj narod, fuj drzava, fuj drustvo.
"babo" usmrdio
tako ti je kada ti Dog's Trust rasadjuje kerove da bi opravdao svoje postojanje
ko god da stoji iza ovoga nek ne sumnja da ga nece stici kazna za to . Karma is a bitch , upamtite to . Fuj sjeme vam se zatrlo , stoko
nisu to psi, to su laburisti
Ovo gnusno ne/djelo izopačenih umova koji koriste jadne životinje i probleme stanovništva za dnevnopolitička obračunavanja lokalnih kvazimočnika nema veze sa AZILOM u Velikoj Kladuši. Sa početkom rada azila iz jednačine su izbačeni lokalni dušebrižnici kojima je jedino stalo da pokupe pare na osnovu napuštenih životinja. I lijepo bi bilo da se ispitaju informacije koje se puštaju u javnost i utvrde činjenice...Toliko...
Sram vas bilo
Ništa novo kod nas, naj čišća voda , planine priroda a sve puno smeća sami sebe lazemo
Zašto su uvijek ovakve stvari tamo gdje žive muslimani
Fuj
@dogs_above_people_1 @dogs_above_people_1 Sram nek te bude. Prije svega širiš mržnju prema muslimanima, a sve i da je tako kako si naveo (a nije), nisi ništa bolji od tih navoda sa ovim što ti radiš. Ispravno značenje riječi Allaha dž.š. i Poslanika a.s. dobija se nakon uzimanja u obzir situacije i vremena u kojem je to rečeno. Ali pošto si neupućen dovoljno ti je samo ovako navoditi. Sramota bi me bilo govoriti o onome što ne znam, ali Bože moj, nismo svi isti. Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vazda je i smrdila Velika kladuša. Na svakom koraku farme koka, a znamo kako to dismr ko hala.
Ovo k'o onaj neki vlah u nekoj selendri za vrijeme drugog svjetskog rata. Nije mu smetalo što su mu komšije drugih nacionalnosti u jami kraj kuće, nego mu smet'o smrad.