Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Na našem tržištu su prisutni lijekovi s istim aktivnim supstancama, iste jačine i u istom farmaceutskom obliku od drugih proizvođača. Stoga, nema bojazni da će pacijenti ostati bez neophodne terapije", napominju iz Agencije" I to je najvaznije, da ne bi sad stvarali nepotrebnu i laznu paniku i histeriju.
Vlada Kantona Sarajevo nema novca za radionicu za djecu sa posebnim potrebama. Nemaju novca za zdravstvene radnike. Nemaju novca za prosvjetne radnike. Ali imaju novca da finansiraju GOLF, da bogati i djeca bogatih ne plaćaju punu cijenu bavljenja ovim elitističkim sportom.
Pogresno spojeno. Generika nikad nema isti ucinak kao originalni lijek vec jace ili slabije dejstvo a to nije bas nebitna stvar.
Koji god segment pogledaš, država nula, ništa ne funkcioniše osim lopovluka i kriminala, kažu neki Yuga nije valjala, imali fabrike lijekova, sigurnih i besplatnih, liječenja vani besplatno, stanove, studiranje besplatno, sve bitne, stvari za običnog čovjeka, evo nam kapitalizam, resem se ustau ko nam dade ovo
Trojkasi su unistili i ono malo nade koju je narod imao.
Ako se držite kao dio "stvari" to je tako pogotovo ako ste država pa imate potrebu ,strašno je strašno
ima se 800 000km za docek nove godine! narode probudi se!
Na KCUS-u ponovo nestašica lijekova i javašluk ljekara, onkološki pacijenti umiru, ali Bošnjacima su najveći problem Sebijina diploma, Željko Komšić, stranačka prepucavanja Trojka - SDA i šta će nam na Face TV vikendom reći Senad Hadžifejzović. U Evropi ne postoji naivniji narod od Bošnjaka i uopšte nije čudo šta nam se dešava.
Neki rade na sebi a neki na nekima u svakom slučaju
Tražite opet od Srbije, neće biti prvi put da vam pomognu....
Ovo znači da se preferiraju neki drugi proizvođači, što li?
Klavocina nece biti do iduće godine, tacnije Aprila a ne do kraja ove godine
sve je do ove Agencije, kad se nešto registru je postupak traje preko 2 godine je vraćaju predmete ako nije zarez u prijavi na svom mjestu, u EU lijekovi se registriraju za 6 mjeseci i registracija vrijedi za sve države EU, zašto mi ne preuzme i istu registraciju već pametujemo i naplaćujemo velike novce od proizvođača a onda oni nisu zainteresovani za regustraciju
Ma nema veze!! važnije su druge stvari. Nek nema se za života i osnovnih stvari al je važnije ko je kakve religije itd..
oktobar trica leti kao fisek
Hahahhahah a jel nestašica onih 8miliona od respiratora,gdje su,istopile se valjda na suncu
Odvadite malo od ovih naslova, blogercici
Koji god segment pogledaš, država nula, ništa ne funkcioniše osim lopovluka i kriminala, kažu neki Yuga nije valjala, imali fabrike lijekova, sigurnih i besplatnih, liječenja vani besplatno, stanove, studiranje besplatno, sve bitne, stvari za običnog čovjeka, evo nam kapitalizam, resem se ustau ko nam dade ovo i glupom narodu
Bilo je u Yugi sa tuđih leđa da drugi otplaćuju.
Koji god segment pogledaš, država nula, ništa ne funkcioniše osim lopovluka i kriminala