Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo. Ono što je meni lično najpozitivnije je što žive i dalje u BiH. Nisu isti oni koji su otišli vani i oni koji su odlučili ostati, uz sve probleme. Za mene su ovi drugi vrijedniji. Sve najbolje i sretno u radu.
Pa gdje ces bolan dobit' posla vani s nasim kvalifikacijama? Zna svaka susa posto je pravo, posto medicina, posto je doktorat....de ba jarane.
Svaka cast oboma na uspjehu i sada im zelim jos veci uspjeh kada prosire porodicu sa bar jos dvoje djece
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitam. Uspjesan i sretan rad
U Travniku je moguce diplomirati 30-og februara.
kad doktori spezialisti jos zive u BiH i rade,,,najcesce je znak da su diplome kupljene,,,,bas neki dan citam djevojcica 16 god posle vaduenja zuba nije prezivjela,,,,,reko svasta ovi spezialci danas,,,,
najgori ljudi, iskompleksirani i zeljni novca
konačno lijepa priča na klixu
u Travniku...pa dobro. moze se gore ja sam cuo za dan dosta stvari rijesiti.
Ova ka ko bu hlji izgleda mi da je usa vršila spe rma Tolo giju !
Svaka cast oboma ali vece cestitike idu gospodji mami doktorici jer zna se sta sve mama predevera zbog svog djeteta + uspjesna u svom poslu! Mnogo je tu vise truda i zalaganja i snage trebalo s njene strane. Neka je sa srecom i sad uzivajte u svojoj struci i plodovima svoje borbe
Travnik je iznjedrio vise specijalista nego Sorbona i Harvard zajedno. Za sto godina,popularniji ce biti Harijev cevap nego Elonov Star Link.
Kad ti muž saopšti izbor specijalizacije: Po cijeli dan ću gledati tuđe vagine.
Bolje da su zamijenili spcijalnosti
U travniku moze sve ......ili na cevape ili na fakultet otprilike isto traje
cestitke. posebno ovom sto voli da malo da pogleda. i tata bi sine
Travnik lijepi grad, samo ga onaj evabdzija Hari zagadio dimom. Iz dimnjaka cevabdzinice izlazi dim kao da zeljezo proizvodi. Cijeli grad u bijelom oblaku dima. Nemozes hodati gradom, vidljivost 10 metara. Valjda maze dimnjak sa lojem da privuce raju na cevape. U tom Travniku ne postoji saniterna inspekcija, da postoji kaznili bi ga.
postoji,,,,al hari to kupi za porciju
Konačno i na ovom Klixu jedna lijepa vijest. Aferim supružnicima, da im dragi Allah da svako dobro.
Residency at the Travnik University hosHospital haha.