Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravite me ako sam toliko slijep, da li ste vi na prvi pogled vidjeli svinjsku glavu u odijelu ili se samo meni ucinilo?
Vidjeli smo svinjsku glavušu kojoj trojansko dezerterske nametnute kučke daju 200 miliona bošnjačkih para, prave zgrade za indirektno oporezivanje, direktore za indirektno oporezivanje, predaju trezor narodne Banke, ministre sigurnosti. Vidim da će bošnje biti kurdi i robovi svinjskim glavama, najviše zahvaljujući Kasablijama.
Nije ti se učinilo. Kako jedu tu krmetinu, i tijelo počinje da im se izobličuje i nalikuje na životinju koju preferiraju da jedu. Kobajagi hrišćani, slijede Isusa, a Isus bio jevrej koji nije jeo svinjetinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemožeš povući nešto što nemaš, tj državnu imovinu
Vidi se da je jorkširske pasmine🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Zna se da je nenad pic*ica.
doraditi kao sto je Niksic povukao rebalans budzeta fbih na doradu... znaci usvojice se nikad..
Ako ne priznaju Smidta onda valjda njegova suspenzija nema snagu. Donosenje zakona po drugi put, a sad treci znaci da priznaju da njegova suspenzija je legalna tj. ima pravnu snagu?
Uplašili šta se tu ima doraditi,zna se šta je imovina BH,sve što je unutar granice države i gotovo
Zaheban njemacki turista.
Stevandić pusy prava.
Ne vjeruj im ni kada sa poklonima dolaze.
Nece se ovaj zakon za dugo pojaviti na Dnevnom redu. Radi se jednostavno o tome da ni ministri ni poslanici nece da rizikuju. Nije ovo 1992. godina pa da po komandi rade sta im se naredi. Svako se boji za egzistenciju a bogami i krivicnu odgovornost. Kako to izgleda u praksi vidjeli smo svi juce na Kosovu.
Nemojte ga vrjedzat Toje Dodikovo Mufo ..
Sef ti se opet zaduzio. Inace vidjeli kako prodjose teroristi na Kosovu pa skontali nije to to.
Prpaaaaa
Prpa.
Divi mu vugle, ne smije na sunce napuše se ko točak
Vratite lijepo građanski Ustav, Dom naroda vas sve štiti što se smatrate narodima, a da i mi građani dobijemo državu napokon. Pa kome se ide u crkvu neka ide ili džamiju i bilo gdje, neka ide, niko mu ne smije braniti, Kao u normalnom svijetu. I da se Srbin ne osjeća uplašen u Sarajevu, Mostaru ili Širokom i ostali u drugim dijelovima države, da ne nabrajam.
Onda neće biti potrebe za krčmljenjem državne imovine kako bi neko zatvarao dugove koje je napravio ko zna kako i zašto. A ni potrebe za nacionalnim strankama, jer demokratija ne može biti nacionalne ni etničke ni vjerske naravi.