Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će vakcine za nevrijeme, halooo???
Čuvajte se ljudi, biće zeznuta ova nagla promjena vremena večeras. Jučer 38 stepeni, a sutra 19 maksimalna dnevna temperatura. Osim nevremena treba se čuvati i tih temperaturnih šokova i naglih žestokih promjena. Drago mi je što ćemo se rashladiti konačno, ali velika je razlika u temperaturi.. Nema više normalnog prelaza postepenog. Ne bi me čudilo za par godina da poslije 40 stepeni sutradan snijeg zapada.
Uzmeš ovo i staviš na glavič da se rashladi kako ne kontate😂
Primaju li naši meteorolozi plate, rade li šta? Ili smo i to predali u ruke svjetskih gospodara? Princip je uvijek isti. Napravi problem, ponudi rešenje, profitiraj.
Ovdje ničeg u Sarajevu osim 25 stepeni
Sve ljudski faktor ovo nema veze sa normalnim nevremenom
Nebo je gorilo bez eha. Strašno u daljini. Ono gori nebo a munje nema. Trajalo je baš dugo.
bit ce dobro spavat sad...
4.8 pocinju oluje,a zavrsavaju dva dana poslje.
Boziji znak da se sutra proslavi oluja.
Opet englezi pale harp💪
Opet oluja krenula sa istog mjesta, pa se postavlja pitanje šta to ima tamo. Zar nije logičnije da bude na potezu Španija-Francuska-Emgleska zbog ekstremnih vrućina i okeana te još nekih faktora a ne ovamo, gdje je zavučeno i živi puka sirotinja.
Ostavi se složene tematike .Prifati se lopate :D
Nek ti se bookir i sebija prihvate lopate
ako nije HARP onda je 5 g mreza
Al duva duvka me
Allah nas kaznjava, nema sta drugo
Da ti Allah podari pameti