Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fodil.. Premijer u tehničkom mandatu, osumnjičen itd....
@Sebastijan25 ima decko pravo. slogan Greyjojovih ono sto je umrlo ne moze umrijeti tako je i sa nasom ekonomijom
a mislili ste drzavni udar... a Fadil jaci neg ikad
nek nam je Bog na pomoci sa najvecim zlom za Bosnjake SDA , vece zlo od VRS
@gooUserinjo NEMA BOG NISTA S TIM,AKO NE ODGOVORIS NA NEPRAVDU,SUDIONIK SI U ISTOJ!
Nehljebi,uhljebi,botovi I druge nesorte,koji u realnom životu,najvjerovatnije,nisu nešto postigli,da vam nešto kažem.Fadil Novalić je za sve vas KRALj.Hajd sad pucajte dislajkove.
tako je!
Ovi.clanovi SDA znaju kako dobiti vlast dok ova stoka kao Nezavisni blok I one SDP komunjare ne znaju ni to...
Po ovim a iz Nezavisnog bloka su izgleda bolje vijesti da mala ekonomija ima veci pad,..
Fadile zna o ekonomiji kao što narod zna do kojeg moralnog jada je došla prva stranka u Bošnjaka.
jel reko Fadil ," i pad je let" ?
Dobri su ovi balkanski lideri, kaze Vucic Srbija najveci rast BDPa u Evropi, pa normalno kad je osnovica mala, ako imas 1 marku i imas 100% rast to je 2 marke ukupno, a ako neko ima 2 marake i 50% rast onda ima 3 marke, ispade ti imao veci rast, a i dalje imas manje para od ovog sa manjim rastom, e tako i Fadil. Matematika u sluzbi balkanskih banana drzava.
@YuppieSDA svi znaci i ti!? Fino, fino...ko prizna pola mu se prasta.Uskoro...uskoooro, evo cundara mi se digla od zelje da to sutra bude!Ali ide to fino po PS-u.Ako si prebacio na famEliju nekretnine, nemoj biti siguran da ti nenu necemo procesljati, ako do sada nije umrla od otrova koji ti se siri u venama....nadam se da nemas djece ili da su vani na EMANCIPACIJI i da ce te se ako ih imas odreci jednog dana...BABOOOO BABOOOO!
Oj,što mu spustiše!
OPET STOKA SITNOG ZUBA,BOGA,UMJESTO MOTKI PRIZIVA!!!!
Objasni ti to glavi iz čijih je usta izašlo da mu je cilj da što više djece uključi u roditeljsku kuću, namijenjenoj djeci koja boluju od raka
Svi su eksperti kad para ima, znamo i mi sirotinja trosit al nemamo sta
Ajde majke ti šta Novalić zna šta je BDP faca ne zna masku staviti