Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema bošnjaka brzo bi ga narod zaboravio, ali ovako vi kao hoćete cjelovitu, a on kao ne da i tako prođošw godine
Nije to tesko.RS je jos uvjek u devedesetim.Narod je zalludjen idelogijom.Svi misle isto.
60 minuta su mu omogucili ucvrscivanje na tronu a klix.ba i bosnjaci ucinili besmrtnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kako neće kad ga Klix reklamira svakodnevno
Doseg klixa u RS je skoro pa ravan nuli tako da to nema nikakva uticaja.
Moramo raditi da nas bratski srpski narod u RS-u opismenimo. Trebamo davati stipendije da ta djeca studiraju u FBiH da se maknu iz te tame koja vlada. Kakvi god da su naši su , moramo im pomoći i na tom planu. Ne možemo samo parama od naših poreza kupovati politički mir. Moramo tom napaćenom narodu pomoći.
Berilo Novalic i Dodik nova trojka
Kad cemo shvatit da je Mile i dan danas americki igrac i sve dok je tako prolazit ce nekaznjeno. Svako ko je radio za njih i onda im stane na žulj,taj je ubrzo bio sklonjen kao da nikad nije postojao. Tek kad ga vidim u zatvoru tj.sklonjenog sa politicke scene,onda cu ga smatrat ruskim pijunom.
Jednostavno, narodu sica a sebi i familiji milioni i oni mu dozvole da ih k...i.
koja ovca moras biti pa da ne vidis sta ovaj covjek radi,ma samo levati narod Mile strashi I prepadaj kao I Vuckonista bolje nisu ni zasluzili.Napad na tebe napad na drzavu I tako u krug
Sve manje i manje ljudi glasa a sve vise i vise ide preko grane i to je zajednicko u citavoj BiH. Gasimo se a pocinjem da vjerujem da ce ovu ljepotu neko naseliti iz daljina ako dotad ne unistimo i vode i sume
U BiH svi propaliteti u svojim profesijama završe u politici!
Nek ga vi Reklamirate svaki drugi Dan!
kada narod vidi komu daje sankcije i ko mu sudi i ne bio uz njega
dje zivis ti? Pa to te ojaca u tvom korpusu.
Pomogao mu Šmit ,nije postavio skenere jedino u RS
Dok mi pricamo o ekonomiji i korupciji, oni rade na ocjepljenju
Moze biti glavni u svom selu...cim izadje iz njega je cista nula. I kao covijek I kao politicar.
Cujem da je obecao da ce postaviti kontejnere na svakoj raskrsnici da narod moze fino i na miru da prevrce po njima .
najisplativije se u bejha bavit politikom, ne radis nista, zivis od budzeta, zavadjas narode, samo kontre udaras i lijeze 3-5 milja na racun, jos ako zns sta sa strane, ih begovski, raja nedajte djeci u njemacku itd, ubacite ih u stranku na drzavne jasle da zive lijepo..