Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za Skaku i ostale predstavnike Vlasti da zbog politike ne smiju docekati legitimno izabranog nacelnika Istanbula. Jeste li svjesni da svim trendovima Erdogan pada na iducim izborima i stranka Imamoglu-a dolazi na vlast. Nemojte zavaditi Tursku i BiH, prijateljske zemlje, zbog Bakira i Erdogana, ne riskirajte stalno radi prolaznog!
...pa padaju i zeleni na sljedećim izborima :) Insallah :)
@DobrinjaB Pa kako ce sastati sa Ekremom, kad su SDA-ovce ostavljene u amanet Erdoganu. Ostavio ih njihov vodja Aljo Zivkovic.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa naravno da nece, ne smije jer su ovi iz sda turski robovi. Al nema veze docekao ga je bolji covjek od skake.
@objektivno123 Noooroooood znoooooo!
Ni Samaritan ne može održati Erdogana na idućim izborima...
Sta mu je ovo uk mora da ga je stid svog Bosnjackog porjekla
Joj ko se javlja, Uk derle on nasao pametovati! Hahahah koja budala
Nasa stranka je do neki dan kudila veze sa Turskom ali sad odjednom i oni bi kao da imaju neku vezu. Ustvari svi bi oni volili da imaju projekte i susrete kao jedan Skaka pa da imaju pricati o necemu. Evo ovaj Nihad, ni on sam ne zna sta je dobro uradio i vazno pa konta onda makar Skaku uzeti usta pa da kao i ja nesto kaze.
Skaka je svjetli primjer nase svakodnevnice. Covjek je pokazao sta se sve moze uraditi sa pozicije gradonacelnika. Napravio zicaru, restoran, obnovio muzeje, organizocao EYOF, ugostio hiljade javnih licnosti iz citavog svijeta i milion drugih stvari i onda dodje Fortin rodjan Nihad UK koji ne zna ni gdje je ni sta treba raditi.
treba provjeriti jel ovaj rumenko ođerešen..
Daj ba UK ne prdi,Skaka je ugostio sve moguce i nemoguce predstavnike koje ti i tvoja stranka necete za slijedecih 100 godina uspjeti.
Neka se gradonačelnik Istanbula okuša u Mostaru i Banjoj Luci, vjerujem da će bolje proći.
Ovim u SDA još nije jasno ko je u posjeti Sarajeva. U posjeti je upravo budućnost Turske a SDA ga izbjegava.
Čuj izbjegao sastanak, a čovjeka Skaka nije ni pozvao. Neka ga ugosti Dino, njemu su oni davali pare za kampanju!
Je li ovo onaj Uk što mu je mlada na vjenčanju htjela da prebije muzičara 😂
Papak je cudo. Brane Skaku jer se nije sastao sa gradonacelnikom jedne od najvecih i najznacajnijih metropola u svijetu. Koliko ste ograniceni i primitivni to je nevjerovatno
I šta sad, kad Erdogan spuši sljedeće izbore, a zbog predstojećeg rata u Libiji sigurno da hoće, BiH treba prekinuti diplomatske odnose sa Turskom?
Pa kako ce sastati sa Ekremom, kad su SDA-ovce ostavljene u amanet Erdoganu. Ostavio ih njihov vodja Aljo Zivkovic.
Noooroooood znoooooo!