Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mali se zajebava
Sta je ovaj po struci bgt??
Tzv Nasha stranka je napravljena kako bi unishtavala ovdje narod iznutra. Poigrava se sa nashim dostojanstvom, sigurnoshchu, tradicijom, ponosom i buduchnoshchu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad mi je lakše kako ti to reče
Ulijeva nadu nema $TA!..
Sad nam je lakse odmah
P.....i K.... Uk i MUK!
Jel ti Zivis na MJESECU, a mi svi ostali u BiH...
Nasa Stranka je PORAZ politickog i drustvenog sistema! 19 jan.2019.god.Predsjednistvo Nase Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka nece ici u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina ODSUTILA drugi snimak nasilja nad STICENIKOM Zavoda Pazaric jer su to sad vasi KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORCENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade, SUTNJA u Konjicu...
Eto neka si nam reko da se ne sikiramo. Moj premijeru! Necu vise umorio sam se od Dinine zene
Njemu je bolje da se ne oglašava kao da ne postoji jer svakako ništa ne radi
jos ga mati kupa
Ovaj zove elektricara kad mu sijalica pregori.
Problem je sto se ne sme dogoditi da drzava, ma koja, ostane bez svojih energenata ako je u mogućnosti ,bar kao naša , da proizvede dovoljno energije za svoje potrebe. Tacka. Nema dalje. Znaci, sistem mora biti u stanju da isključi nekoga (drugu državu kao u ovom slučaju), ako "povuče" previse, ili se kod nje desi kolaps, tako da nasa zemlja i dalje moze da zadovolji svoje potrebe a oni kod koga je kvar - neka isti rešavaju. I pomoći im ako treba!
to sto si napisao MOZDA moze uraditi njemacka i slicno... koja drzava moze ostati ovako bez napajanja i u roku od 3h da se prebaci na svoju mrezu?
Potpuno nenadlezhan i nebitan u tome.
https://www.kurir.rs/region/crna-gora/4405933/potvrdjeno-sta-je-uzrok-nestanka-struje-vatra-bukti-na-dalekovodu-na-granici-sa-bih-neophodni-helikopteri,eto vidite kako se vraca,a helikopter za gasenje se jutros vratio u srbiju
jel se ovaj mali zajebava s nama????? halo varalico iz vase stranke, prevarili ste mlade za subvencije, i sad si ekspert za energetiku???? drage sarajlije, vi ste birali ovaj cirkus.
To okaci macku o rep, prava objava bi bila "zbog kolapsa javnog prevoza, angazovali smo 20 dodatnih autobusa da razvoze narod"
Hvala najbolja vlado ikad, znamo da je sigirnosna situacija zadovoljavajuca i da nema razloga za paniku...hvala vam
Ko tebe šta pita i sa čim ti upravljas?Šta ti imaš sa elektrenergetskim sistemom?A očigledno ništa ne znaš o tome. Bolje bi bilo da samo sutis.