Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne do’ Bog …
Botovi kad nemaju šta, onda mu prezime ne valja. Momak regularan skroz, kulturan i veseo. Nije lopov, možda je to tabrazlika koja im smeta.
Aha, a mamu bi prodao za pare, najgora vrsta ljudi su ovakvi guzolizaci
A zenu mu gooozio moj jaran, dok su fol bili nesto posvadjani 😂
Cijelo vrijeme kad mi nešto o njemu izleti na socijalnim mrezama konta da mu pise Nihad UK kao Ju-Kej, kao nesta tamo radio/zivio, a njemu je Uk prezime zapravo. E vala haha.
I obrisi se oko usta peachicu
Hahahh ako je parada to što donosite u ostale dijelove BiH molim ne dolazite
Sta kaze ovaj prikriveni SDAovac, kako mu je punac Saudin Đurđević sredio pripravnicki u Domu Bjelave? A zena uhljebljena u Elektroprivredi 😂 Pa onda namjestanje vjencanon kumu mjesto pravobranioca Grada Sarajevo...
Wtf Uk se lik preziva, cuo sam svakakva prezimena al ovo jos nisam
Znači gay parada i u ostalim gradovima? Jupi hahahahahahaha
Sta ces ti uhljupe jedan,ti i tvoji procesi,čime se ti možeš pohvaliti u svom CV-u.Ti čes na tribine u oktobru.