Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog Blaza Kraljevica vjecno zivi i zivjece ideja bosnjacko hrvatskog bratstva !!!
Čovjek je heroj odbrane BiH, i kao takav zaslužuje sve...pocasti i podhumno zlatnog ljiljan a jer je branio BIH od agresije i nije želio besmislen rat i Redju katolika i muslimana.
Covjek je U koji je sanjao hrvatsku granicu na Drini.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pokoj ti dusi Generale.
Covjek je U koji je sanjao hrvatsku granicu na Drini.
Hvala Bogu,HOS-u i bosanskoj armiji,pa smo opstali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njamkepo se na ovog U.......
E ovdje je lekcija o razlikama izmedju Hrvata i u s t a š a Nema velike razlike izmedju Ka r ad zicnevih slje db enika i onih koji su u kl on ili Blaza.
Tuđman je bio za razbijanje tih snaga koje veličaju NDH i Pavelića i želio je izbjeći da ja, kao šef obavještajne službe, učestvujem u tome, pa je to ponudio Gojku Šušku. Alijii ustashija uopće nije smetala.
Sjećam se, kao dijete, jer sam iz Ljubuškog, mi djeca došli s Trebižata, mama nam ne da u mahalu da se igramo. Kaže ubili su Blaža, ja i nisam znala šta to znači. Pričali su mi roditelji da je dosta podržavao našu nekadašnju mulsimansku zajednicu u tom kraju. Godinu dana kasnije je zapadna Hercegovina očišćena od musilmana. Neka mu je laka zemlja bosanska!
Nema boljeg Svjedoka i svjedočenja za sve što se dešavo i dešava u BiH... Narode, je li vas stid? Nije, da jeste ne bi se nasljednici ideja i zlochina Bobana i Karadžića ovoliko namnožili u institucijama BiH...
do Ivana Sahovnica, od Ivana ljiljani
Sašio ga Tuta, a po nalogu Bobana i Suska, jer nije htio Herceg Bosnu...
Nije naveden logor za lokalne Srbe u Čapljini.
Ok hajde Boban HDZ sve stoji ali ste mi vi smiješni to njegovo zalaganje za cjelovitu BiH ali kakvu to vam je isto kao da Slobo zeli RS a Šešelj cjelovitu BIH....Znate li vi ko su HOS ovci njihove odore pozdrave ko su i ideologiji i šta su radili 92 g ...
Abem tijenjo atermanjo iapaksunjo test
Da nije bilo Bobana i Suska, danas bi BiH bila drugacija slika i sigurno RS ne bi postojala. Kraljevic je htio cjelovitu BiH, o tome i dan danas sute iz rukovodstva HR i HDZ, odnosno precutno odobravaju njegovu likvidaciju i stanje koje imamo.
Ako je htio cjelovitu BiH, zašto su njegovi vojnici i zapovjednici hapseni i ubijeni od strane abih u kaknju i zenici prije pocetka muslimansko-hrvatskog sukoba? Zasto je abih zaustavila njegovu vojsku koja je isla pomoci obraniti Jajce, koje nakon toga pada?
Gdje je Americka ambasada moralista i HDZ-ovi evropejci koji su naredili da se ubije
Al cudno je kako su ubijani iz zasjeda i drugih igranki, bas svi oni koji su zeljeli dobro ovoj zemlji. Od Nanica pa evo do Kraljevica! Ko je davao te informacije, ko ih je navlacio na odredjene ceke, kome su smetali, zasto?? To su mnogi odnjeli u grob. Al ima onaj gore, svi cemo njemu posvjedociti!
Jeli ovo onaj komadant cija je vojska do temelja srušila Sabornu crkvu u Mostaru?
Treba li spomenuti i da je HOS uspostavio Dretelj gdje su počinjeni strašni zločini nad Srpskim stanovništvom?