Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova priča u Srbiji prolazi bez problema.Dovoljno je samo prelistati njihovu štampu i jasno ti je u kakvom stanju je današnja Srbija.
Hahahahaha ............ Glumac za nagradu Oskar............. zaboravio da kaze da su na Kozari 1942 bili cZenthici .... sve nabrojao samo njih nije.
Jedino rješenje za dugotrajan mir ljubav i bolji život na Balkanu je da se obistini proročanstvo Tarabića
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Historijki čas Aleksandra Vučića o našoj domovini BiH. Nije mu ni sjevernokorejski dikt. ravan.
"Prije dva ili tri dana RS je odgodila sjednicu o razdruživanju. To bi trebalo da izazove zadovoljstvo, ali to nigdje nije vijest" Evo Vučićevog i Dodikovog mehanizma već 20 godina: prvo izazivaju nerede, pa se onda pojavljuju kao spasitelji. I sad se Vučić kao čudi što to više "ne izaziva zadovoljstvo". Dobrodošli u paralelni univerzum zvani "Srpski svet"!
pusiLips = laž, izmišljotine, nebuloze itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tko je citao Irvelovu 1984, skontace da je ovo vuciceva 2024. Zamjena teza i prepravljanje historije na djelu
Ljudi moji - ovo je priprema za rat, propaganda i da imaju casus beli protiv BiH
Mnogo smo jaki, poslje Srbije sljedeca je Grcka pa onda odmah na Rusiju
Ne to je obrnuto, daje svoju etiketu Bosni i Hercegovini.Sramno i lazno Srbijo! Do kada apadati Bosnu i Hercegovinu!
Definitivno frajer nije normalan !
Šta kaže Toranj na ovo? On ga veliča kao lidera regije u svojim novinama i intervjue pravi zadnjih 10 godina da ovaj iznese aspekte napretka Srbije, a kome nego Bosancima. Vidite da svi znaju a samo mi još kao ne znamo.
Vučić je pročitao sva Gebelsova djela. Vučić je majstor propagande i fabrikovanja laži i na tome mu se mora skinuti kapa. U istoriji Srbije, od Ilije Grarašanina preko Moljevića pa sve do Miloševića nije postojao diktator koji je uspio izvršiti totalnu mentalnu lobotomiju nad sopstvenim narodom. Vučić je to uspio. Narod u Srbiji je u totalnom mentalnom ofsajdu.
Vucic mora manje citat komentare po bosanskim portalima
Sami ćete sebe ukinuti. Niste svjesni svoje nesvijesti.
Pravi drzavnik.
Cega ,odakle da pocnemo nabrajati negativne stvari koje cini narodima oko sebe pa onda i sopstvenim stanovnicima ,dno od DNA...
BIH je krenula u plan napada protiv srpskog naroda a uzrok im je bio genocid u Srebrenici, nijednom nisu pomenuli srpske žrtve i uputili izvinjenje.
I 90 tih je BiH napala Srbiju Zemun,Pancevo ,Beograd ,Loznicu ,Šabac Novi Sad i tamo svasta radili
U Srbiji se mnogo bolje živi i radi, BIH kada bi imala predsednika kao Aleksandar Vučić građani bi imali mnogi bolji standard
hahahahahaha ne brljavi
nema mira na balkanu sa vuckom na vlasti
bolestan tip pravo.
Samo će se to ukinuti...