Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je rtrs duzan bht 60 miliona zasto se to prvo ne naplati????
Zato sto nemamo instrument u drzavi koji moze narediti nesto bilo kome.
E to je pitanje za mio dolara. Ovo je sitnica naspram onoga sto nam susjedi i komsije duguju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
za dvije godine trojka rasturi državu... strašno
A sta ti je radila sda 35g, unistili hiljade firmi, samo u sarajevu desetine koje su prezivile rat, ali nisu sda lopove
Tesko je napravit nesto kad dodjes na kormilo onog sto se unistavalo 30 godina..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za aluminijski kombinat se nađu sredstva a za BHRT nema nigdje kpo biva sredstava
Neka podignu hipotekarni kredit i vrate dug.
Mi kao narod smo neozbiljni da vodimo jednu drzavu, nazalost tako je. Nema to veze SDA, trojka, ovaj onaj.... To se vidi po razmisljanju komentatora ovdje i na svakom drugom clanku. Mi svi skupa biramo lidere i mi smo ti koji možemo uticati na promjene. A vidi se sve iz prilozenih komentara
Sta je sve besmisleno? Da Forto bude ministar, da se nije ranije rijesilo pitanje BHRT-a, da je itedjivacka politika BHRT-a tako jadna itd
Neka gospodin Visoki kupi u ime njemačke vlade neka plati Ebu a mi njima dođemo kasnije.
Neka Forto i Dino uništavaju državu iz temelja.
Mozel zamjena za nesto sa profila?
A ja placo redovno rtv taksu
šta je sa dugom PRPCa???IMA LI DRŽAVE DA NAPLATI DUG NASTAO NA NEPOŠTIVANJU USTAVA I ZAKONA, A DA ODGOVORNI DOBIJU KAZNE????
Premijer im u zatvoru radi kriminala, padaju i ostali jedan po jedan, a ovi sda botovi bi da moralisu
Doviđenja Bosno i Hercegovino.
Vlada Federacije na celu s Novalicem prodala svoj udio u FDSu britanskoj firmi. Tako zavrsi FDS izmedju ostalih. Energoinvest pod rukovodstvom SDA bio pred stecajem. Gigant Emerika Bluma. Kud SDA prodje tu trava ne raste.
Bgm ove sudije tačno idu da unište sve što je državno, očito se nešto drugo valja iza brda kad oni najavljuju drugu kupovinu iako je jasno da postoje pravni sporovi.
Gdje su sudovi i tuzilastva kad se iz RTRS i Federalne trebaju naplatiti dugovanja prema BHRT-u. Sve ovo lici na vrlo poznate stranacke mafijasko kriminalne interese kojima je jedini cilj konstantni haos i odrzavanje stanja krize.
Niko nije iz BHRT ustao sa tužbom. Moze plata, moze pozicija ali politika ne da da se ustaje sa tužbom... ako im bude minut zastare sve u lancu Odgovornosti tj. odgovorne u zatvor i to je to.... Kakvi međunarodni sudovi. Gdje je tužilaštvo.
Pitao sam ChatGPT da li je Talmud knjiga zla? Odgovor je: Talmud je veoma značajan tekst u judaizmu,koji sadrži komentare,zakone,priče i filozofske rasprave.Smatra se temeljnim izvorom za razumevanje jevrejske tradicije,prava i etike.Kako se Talmud tumači može varirati,i neki ga mogu kritizirati iz različitih perspektiva.Međutim, označavanje Talmuda kao "knjige zla" nije tačno i često dolazi iz nerazumevanja ili predrasuda.