Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj moze samo prodati pricu naivnom Bosnji i jedino oni i glasaju za multetnicki sdp, Srbi i Hrvati brze misle, nasuprot glupog b.. ije
A jel misli i na one sa kratkim pantolama i dugim bradama?
Ti mu nisu braca, samo su mu braca oni sa šajkačama i kockicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma pusti ti meni tu priču levatino jedna. Što nema SDP-a u Širokom ili u Banja Luci? Naučili ste da vam samo bude multi-kulti Bošnjo. Kod Bošnje može i Naša Stranka i Vaša Stranka i SDP i DF i stranka Šaljivđija, Komunista, itd... A kod Hrvata i Srba ko u negativnom kontekstu spomene Antu Pavelića ili Dražu Mihajlovića - njemu se bomba pod automobil potura. Pitajte Ankicu Baraliju....mislim Irmu...
@katozlatoAZ Bošnjaci se moraju kao narod organizirati kroz radikalnu političku stranku koja će braniti Bošnjačke stavove i čiji predstavnici neće imati oraha u džepovima da kažu otvoreno Dodiku i Čoviću - NO PASSARAN. Neko od Bošnjačkih političara treba poniziti Dodika na način kao što on ponižava godinama Bošnjake. Negiranje Jasenovca, Gradiške Stare, negiranje Kazana, uvođenje ulica našim herojima itd.
Slucajni prolaznik Lagumdzija je srusio SDP, a Nermin Niksic ce ga sahraniti. Pogotovo ako udje u Bakirovu predizbornu kolonu. A vjerovatno ce ici, jer ga Bakir ima u saci zbog afere sa Bosnalijekom. Ako SDP ne otjera Nermina Niksica u sto kracem roku, i onog hadalja Vojina Mijatovica, ta stranka ce doziviti sudbinu Scepanaove i Komsiceve stranke. Postace samo SDA otirac i privjezak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
Nikšiću ne laprdaj već kad si uzeo pare od Nedima Uzunovića, Bosnalijek, vadi čovjeka iz zatvora.
Sastajte se sa opozicijom RS-a i insistirajte na tome. Nama je potrebna nova skupštinska većina i sa idemo u napredak. I da uđemo u NATO, kakva smo mi sila sa 14000 pripadnika oružanih snaga? To su apstraktne teme.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE DA NE KUPUJU ROBU IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji - SANKCIJE POČINJU OD VAS - Oni i dalje žele da uređuju vaše živote. - ZATO - BOJKOT !!!!
Ovo je valjda da se Niksic olaksa i opravda svoju placerinu jer drugog cilja ne moze imati. To sto on trabunja je obicno ponavljanje i prepisivanje. I njega i tog ponavljanja i prepisivanje je pun kofer biro0kratama pokvarenog svijeta koji Bosnom idu i pokusavaju izbjeci ujede od ulicnih kerova. A ulicni kerovi se copore cas lijevo cas desno,....
BiH prije svega pripada politickoj eliti pet, sest porodica, zatim dvadesetorici tajkuna, pa njihovoj djeci, pa kriminalcima i onim u odjelima i onim pravim, pa tek onda postenom radnom narodu
mudro
Šta SDP slavi ? Raspad BiH ? Ili nešto drugo ? Nisam u toku ???
Problemi su kompleksniji nego što ih političke stranke gledaju. Kad stranke nisu spremne za promjenu onda se problemi ne mogu rješiti. Niko ne radi na pomirenju između Bošnjaka Srba i Hrvata, a SDP isto ne. Čak su susjedne zemlje Srbija i Hrvatska još pasivne. Šta će biti tek za koju deceniju kad situacija počne kuhati. Ljudi najviše zbog toga odlaze, jer ne žele da ih nešto za par godina pogodi što ne žele.
BiH nije podjeljena na 2 ili 3 nego na 100
A kad će ti reis doć
Ako BiH pripada svima zašto su onda opozvani svi Hrvati ambasadori i postavljeni muslimani?
daj ba' od#ebi više,prelijevate iz šupljega u prazno više od 20 godina,dokle majku mu!!!!????
Nermine ne kenjaj više.
Slazem se jarane.Samo jos ubijedi svoje muslimane da je i VRS i njihova vojska.ili priznaj da je nezavisna Bosna 92 ge napravljena gaženjem Ustava republike BiH.