Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad trojka na sve eskalacije od dodika i nenormalne zahtjeve covica odgovori "kompromisom" i to pogodite na čiji račun...
Ovo je presmijesno i prezalosno.
Ako se prezivi trojka i njihovi kompromisi prezivicemo sve ,
Samo mogu reći da skidam kapu Dodiku. Čovjek u par poteza, radi vlastite guzice, kreira političku krizu u cujeloj državi, direktno naruši Dayton i opsuje genocid, da bi ga za par dana pozvali na “kompromis.” Tako to rade prave gazde.
Pogresan pristup. Covic i Dodik su eskalirali a sad sva trojica treba da deeskaliraju, tj da popuste. Prvo Niksic treba da eskalira da bi svi bili na istoj pocetnoj poziciji. Trazi gradjansku drzavu, povuci dejtonski ustav i vrati ustav bh pa onda hajmo se sastati pa deeskalirati.
Nek probaju naci uzrok, ko je eskalirao. Eliminisu tog sto eskalira i rijesen problem.
Njiva na izda i još Dodik i Dragan ispadoše ti ljudi koji su našli plan za deeskalaciju i rješenje.
Koga predstavlja neke tamo njive.
KAKO se doslo do SASTANKA o DEESKALACIJI krize???? Sastanak, pa radna grupa, pa komisija, pa nema quoruma, pa nije bilo sastanaka mjesecima, pa komisija je nepopunjena...
Sada je cijela odbrana spala na cetiri stranke DF, SZBIH, NES i PzP. Intelektuaci se zavukli u misiju rupu ili se razbjezali. Sidran i Bajtal stali uz ideologiju veleizdddajnika Dritana Konakovica , Nermina Njive i Smrrradda Forte. Slavo Kukic i Ivo Komsic stali uz katolickog ceeetnnniiika Covica. Ove cetiri stranke bi trebalo zdruzeno da organizuju SVEBOSANSKI SABOR i utvrde straegije odbrane sada kada se putem okupiranih institucije vise ne moze djelovati.
Pa šta ima Niksic da dostavlja prijedlog nije on krizu izazvao.
TEMPERATURA PREKO 40.
Nema razgovora s onima koji psuju genocid. Ovim glupim razgovorima samo ga abolirate. Šta još treba ovaj pravoslavc učiniti pa da kažete dosta je.
Ludnica.bjez ko moze odavle
Tri zlotora,neprijatelji Bosne i bosanskih njiva.
Sada je cijela odbrana spala na cetiri stranke DF, SZBIH, NES i PZp. Intelektuaci se zavukli u misiju rupu ili se razbjezali. Sidran i Bajtala stali uz ideologiju veleizdajnika Dritana Konakovica , Nermina Njive i Smrada Forte. Slavo Kukic i Ivo Komsic stali uz katolickog cetnika Covica. Ove cetiri stranke bi trebalo zdruzeno da organizuju SVEBOSANSKI SABOR i utvrde straegije odbrane sada kada se putem okupiranih institucije vise ne moze djelovati.
Nego samo da nešto pitam.Već izvjesno vrijeme se ne vidi tvorac "trojke" Marfi.Posto se bio opako zamjerio Dodiku a onda i vrhovniku Coviću kad ga je odjebao za južnu gasnu transferzalu da ga vožd i vrhovnik ne "skloniše" svojim uticajem preko Eskobara, Palmera i ostalih srpsko-hrvatskih pobožnika?