Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajisnici moraju formirati vojne strukture van sastava OS koje moraju biti u stanju za manevarske zadatke i presjeci komunikaciju Prijedor-Banja Luka. Zenicani idu na Doboj, Tuzlanski Kanton ce presjec Koridor u Brckom. Turci ce donirati Bayraktare koje nasi momci vac znaju upravljati.
...mi iz Sarajeva idemo na Stočno Sarajevo.
krajišnici svi u logorima završili y prošlom ratu. Prazan ti je to prostor osim ako ne misliš da dedo nosi škapu. E budalo balava.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Od danas mi se ovaj posebno gadi
To si napisao i jučer
Pretpostavljam da misli da mu je i danas oborio rekord u gadljivosti. Razumijem ga. I meni je svaki dan sve odvratniji i on i Dino Dritan i Forto Dezerter.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niksicu, oa Dodo je tvoj jaran kao I Covo jer ste svi zajedno u jednoj tidvis i to du ti najbolji JARANI...
Boze dragi koliko je ovaj covjek ogranicen.
Sa Trojkom mi smo ledeni za bilo kakav oblik organizovanog sprečavanja odcjepljenja
Pitam i vas kao što sam pitao mulce iz SDA šta radite.po tom pitanju KONKRETNO ? Lobirate li po svijetu,naoružate li vojsku ,jačate li tj. opremate li policiju ili samo pričate ispraznu priču !!!!
Na sta je spao SDP da ih ovaj vodi koji je dobio 4000 glasova, voda ga NASTAVNIK FIZICKOG ko malo dijete.
I ja sanjam da dobijam na lotu
Tj ćeš Nikšiću odigrati ključnu ulogu u toj secesiji. Ti si njihov igrač,dokazao si to danas kad si HDZeu dao ustavnog sudiju.
Pa zar nije Dodick drugaciji od kad je sa vama u koaliciji? Dali ste mu sve,jos samo zadnjice niste ili mozda i to jeste
Nermine nije vazno cija a je njiva .Covjek svoje fura a vi bi da sadite cvijece.
Zar nikoga nema u SDP da "umiri" ovu budalu?
Igrokaz za narod ! Pokusavaju Trojkasi da se operu pred narodom Napadajuci svoga Gazdu Dodika
Odvoji se Mile ziv bio..tada cemo mi lakse pofatati ove izdajnike i sve javno povjesati na Marijin Dvoru
vojno sposobnih ispod 37 godina gotovo da nema,nisu služili vojni rok,jedina legitimna borba za državu je međunarodno pravo na njeno postojanje koje su potpisali svi narodi u njoj,tj.njihovi predstavnici i o tome se ne raspravlja
Ti kukavče šta god prozboriš samo dublje toneš
NAROD KOJI IMA 40% IZDAJNIKA U SVOJIM REDOVIMA NEMA SE ČEMU NADATI. TROJKAŠKI GLUPANI MISLE DA ONI SVE POLUGE VLASTI MOGU DATI SH-ŠIMA A DA ĆE IM STRANCI ČUVATI SUVERENOST DRŽAVE. ITEKAKO IMA NARODA KOJIH IMA POPRILIČNO ALI KOJI SU USLJED HISTORIJ. USLOVA OSTALI BEZ DRŽAVE (CINCARI, ROMI, KURDI, PALESTINCI...) MI BI MOGLI IZGUBITI ČAK I "PALESTINU" I POSTATI BALKAN. INDIJANCI.