Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo pokreni i uradi, pa onda Kliksu pisi.. treba nam djela.
Imamo rezultate, kako ne vidiš? Svako zasjedanje Vlade FBiH je novo kreditno zaduženje. To je već postala tradicija.
Zadnji put jad je Nermin Nikšić bio premijer, MMF kreditima se isplaćivala penzija,imao si radnike Dite i mnogih firmi na ulicama,čovjeku je zapaljena zgrada Vlade FBiH za njegovog mandata i ti očekuješ djela? Ž
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad ces povecati invalidnine i penzije minimalne,da prezivimo,pusti se Dodika i suplje od toga obicni svijet nema nista.
Ovaj ni u svom gradu ne može dobiti izbore. Najgori je među trojkom.
Nema toga pare sa PIO fonda završile u budžetu, otišle na tendere. Zaboravio si da je zadnji put kasnila penzija 2014. kad je Nermin Nikšić čekao kredit od MMF-a da isplati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je sa njivama i šikarama?
Njiva proslijedi direktno Kajganicu i ne sikiraj se!!!!!
Blah.
Trojka sad jaše na kvazi patriorizmu pred izbore, a poslije oktobra ide nastavak izdaje!?
Kakve lekcije? Ti si građane obmanuo da se Dodik promijenio, dao si mu četvrtog delegata u Dom naroda, to su tvoje lekcije. Čovjek sa 5000 glasova, dijeli nekome lekcije. U svakoj normalnoj državi, nakon debakla na izborima ti si trebao podnijeti ostavku na funkciju predsjednika SDP i otići iz politike.
Jesi mu se nagovorio!?
Djela prijatelju djela dosta je više šuplje I lažnih obecanja
Što si mu to sad reko, sad neće ništa proslijediti!!!
Proslijedi i sebe jer si neustavno nametnut
Nemojte Dodika. Čovjek se promijenio, postao kooperativan, nema više SDA da ga ljuti.
Jedini koji ima kapacitet da napravi cjelovitu BiH i da je uvede u EU je Gospodin Dodik! Ovo se nevjerovatno dobro vidi iz mog ugla sa Baščaršije okružen ovim političkim šibicarima koji se lažno predstavljaju kao “probosanske” Partije a u stvari su oslonjeni na Dodika kradu i viču “mi bi htjeli a ne da dodik” a u stvari ništa niti rade niti znaju
Ne smijes mu se obratiti, a kamoli nesto da ti uradis šaneru
Samo nemoj ko Bakir sa revizijom tuzbe.
Znači slanijada i čvarci od nove godine zaključno sa 7 januarom,9-og na posao,ko radi.Skratili ga rudonja.
Livado AJD predizborne SPIKE prodaji DJECI IZ komšiluka. Znaš kako si ga sa koljena Miletu u Konjicu u tišini p👎👎👎