Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oktroisani glupan nam pametuje. Jel to onaj demokratski zapad koji nam je tebe nametnuo mimo nase volje i onaj zapad koji ubija djecu i pravi genocid po Palestini ?
Dajete vi i vise nego sto treba ,ali Covicu i Dodiku ,na kraju ćete izvisit za pregovore sa EU ,a Covic i Dodik će dobiti sve sto žele. Covic je bio u predsjedništvu BiH, dok narod nije vidio da radi za interese Hrvatske ,tek nakon toga je počela operacija Komsic
Kad ce se ovog pucistu hapsiti?
Nametnuti kriminalac
Ovaj Niksic kao da se povremeno i na mahove probudi iz dubokog zimskog sna i pocne buncati. Nermine fukaro, kada ces jednom da smognes snage i pred novinarima stvari nazoves pravim imenom. Kada ces Covicu, Dodiku, Konakovicu itd. povuci crtu i reci ovo je granica iza koje nema dogovaranja i popustanja? Do sada si bio samo jedan usluzni servis destruktivnim elementima. Jadno!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Biti istovremeno glup, ljigav i k tome kriminalac i izdajnik - sve to je Njiva uspio objediniti u svojoj ništarijskoj ličnosti.
Ovi SDA medvedi nikako da kažu gdje je Bosni mjesto, u EU, Srpski svet, turska pokrajina ili ruska gubernija. EU je jedini način da BiH ostane cjelovita i u ovim granicama.
Vi dajete samo za sebe. Službeni automobil ne može se voziti pa još i vožač, plaćene večere, noćenja, službeni telefon i jos masu stvari. Samo za sebe radite i jos uzimate od naroda. Sto se tiče EU načekat cemo se mi.
ako to znaci da treba pocet radit po institucijama nema od tog ulaska nista.Oni ce meni jutarnju kafu od 10 do 12 u Fejicevoj da uskrate?
treba dodati ispred : NAMETNUTI premijer
Odakle premijer iskoci? Neka si se oglasio nakon duzeg vremena. Jadna je drzava gdje premijer ostvara djecija igralista u Konjicu. Bez uvrede za voljeni grad, ali vodjenje drzave je ozbiljnija stvar od sjedenja kuci
Bolji bi bio rezultat da ti ne pomazes..😂
Tebe kući ni žena ne čeka
Valja vama u zatvor kad uđemo u EU... Lafina je da jedva čekate.
"D+Č" VJERUJU DA TROJKAŠKE GNJIDE, OLOŠE, SKOTOVE, OTPADNIKE I IZDAJNIKE MOGU PREVESLATI NA ZADNJOJ KRIVINI, ZATO IM KROZ SUMNJU (VI STE PROTIV EU INTEGRACIJA) BACAJU ZADNJI MAMAC: HAJTE TROJKAŠKI KMETOVI NAŠI ISPUNITE I OVE POSLJEDNJE NAŠE ZAHTJEVE I ONDA KAO BRAĆA UVEDIMO BOSNU IZ 3 KOMADA U EU. ZNAJU "D+Č" DOBRO DA JE JEDINI BOG U KOJI 3-KA VJEREUJE JESTE EU, I ZATO IH LOVE NA TU FORU.
Ma nije čudo obzirom da je SDP uvukao u rukovodstvo Srbe i Hrvate, a koji su bez izborne baze. A tu je je i jedan broj jugonostalgičara kojima su BG i ZG Ćaba kojoj se okreću a Srbi i Hrvati su za njih nadljudi koje se mora slušati. Cijeli SDP se iz bošnjačkog kazana nahranio a onda Bošnjake sahranio. Sad je napokon vakat da se sabrani SDP i prekine sa lažnim bratavom i jedinstvom.
Noć uoči nove agresije Srbije i RS na BiH kompletno rukovodstvo NS i dobar dio čelništva SDP će se prebaciti na Pale kod svojih, ili će se smjestiti u svoje apartmane na Jahorini i Trebeviću - koje već posjeduju - onda će Bošnje, po ko zna koji put - kasno, vidjeti kakvim skotovima su ukazali povjerenje.
Pošteni Njiva ćuti kada Dodik, inače njegov partner ,napada muslimane i širi mržnju,kada najavljuje otcepljenje,kada priča o Sarajevu u negativnom stilu.. Daće Njiva sve od sebe i ako treba daće Bosnu svim neprijateljima Bosne. Pa nećemo se tamo zbog neke Bosne svadjati !