Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde premijeru, eto oni nisu valjali da vidimo tebe pomozi ljude.
Okroisani premijer FBiH koji zasluzuje samo prezir Bosnjaka jer je silom instaliran na tu poziciju zaobilazenjem bosnjackog potpredsjenika FBiH.
Hajde da vidimo. Trebalo bi da vas je sve redom s vlasti do sada sramota kako živi ova kategorija ljudi.
30 km povecavate invalidnine za Ratne Vojne Invalide Fuujjj svi ste lopovi
Ma vi ste svi prevaranti evo vam primjera na dijeci. Dijete dobije secer i na komisiji mu je procjena invalidnosti na organizam 100% jer je gusteraca stradala i na inzulinu ce bit do kraja zivota. Naravno dobija invalidninu u neznam kojem iznosu al do punoljetnosti da bi od navrsene 18te godine prestalo dobijati invalidninu. Pitam dal je ta osoba ozdravila pa nije vise invalid od 100% .
Pitam samo,znate li da na jezero bolnicu radi samo jedan doktor za djecu sa invaliditetom,to znam jer idemo gore,jedan doktor za citavo sarajevo,odjel fizijatrija
Od priče nema ništa,20 godina svi samo pričate i sastančite prvo obećanja penzionerima,pa ratnim vojnim invalidima,pa sada civilnim i sve ostane samo na tome ispraznim obećanjima.