Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako trojka pristane na Covicev izborni, BiH nikada nece uci u EU sa ovim izbornim sistemom. Trojka vara gradjane o putu BiH ka EU!
narod je glasao za ove pogotovo krezube sarajlijice. nek sad uzivaju
Kako napreduju radovi i tal sa Dodikom na Trebeviću. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/ko-gradi-luksuzni-objekat-na-trebevicu-sa-kojeg-se-vidi-sarajevo-iza-svega-stoje-niksic-i-dodik-855176
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kad te narod neće onda ispunjavaš želje onih koji te hoće. Odlazi gnjido nametnuta!
Sada on ispade nešto zaslužan kao on razgovara, kompromise traži i odgađa neki konflikt. ➡️Nermine narod je zapamtio da pokušavaš na svaki mogući način Zajedno sa Dodikom i Čovićem a da ne možeš sa Fadilom, Bakirom i Komšićem!!! To narod nikad neće zaboraviti!!!
halo idiote nametnuti, nije kompromis kada vam laktaški vepar da ultimatum i onda vi kažete eto mora se razgovarati, na ultimatume i pritiske dušmana se ne razgovara već im se pljune na te ultimatume, vi ste trojkaši na sve spremni zarad svojih fotelja i mrve vlasti, zna se kako izdajnici prolaze na kraju balade, pamet u glavu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TROJKA IZDAJNICKA NA CELU SA MALOUMNIM DZEMATLIJAMA IZ NIP-A U SLUZBI STRANACA. UVJEK JE BILO IZDAJNIKA IZ SVOG NARODA KOJI RADI SVOJIH STOLICA CE PRODATI INTERES DRZAVE.
Sve na što smo mjesecima ukazivali, a plaćenici Trojke nas nazivali SDA botovima i "bošnjačkim radikalima", sve se ispostavlja tačnim evo iz dana u dan. Sljedeći korak je da Čoviću i Dodiku isporuče CIK, onda idu sudije i Ustavni sud, onda ide Čovićev izborni zakon i na kraju državna imovina. Sve su oni to već davno dogovorili, to im je bio uslov za ulazak u vlast nakon što su Dodik i Čović šutnuli SDA i Komšića.
Možete vi pričati o evropskom putu BiH i kako "nezaustavljivo jurimo u EU", ali Bosna i Hercegovina u EU, u kojoj će o svemu odlučivati i biti apsolutni vladari Dodik i Čović, odnosno Beograd i Zagreb - neka hvala!
Cim si ti okruzen ustasom i cetnikom odjebi
Pogledajte vi samo sta budaletina Niksic prica, i na kakav narativ je on pristao: "Ne mozemo u EU sa stranim sudijama". Ma ko je to rekao, gdje to pise ? Sljedeca prica ce biti ne mozemo biti kandidati za EU sa stranim sudijama, i na kraju, popustit ce i dati Dodiku Ustavni sud a Covicu Izborni zakon.
Necete daleko stici nastavite li praviti njima ustupke, a dobijati nebitne stvari zauzvrat. Vodite zemlju u propast
Ma kao i uvijek...trla baba lan..isti komentar ću ostaviti i ispod Dodikobe izjave.
Trazite rjesenja skoro 30 godina. Vama za svo to vrijeme super, obican narod ispasta, umire, odlazi...
nikakvu bolju izjavu nismo ni očekivali od tebe.razvaljuju nam drzavu a ti mirno gledaš
Smecaru jedan sa 2 hiljade glasova pregovaras u ime Bosnjaka izdajice komunisticka
Pa oko cega ste se do sad dogovorili?
Zasto uopšte postije parlamenti ako se nijedan zakon ne moze donjeti bez prethodnog dogovora stranaka,zasto parlamentraci uopce primaju platu ako se sve dogovori ranije ?
Ovaj je najgluplji politicar na Balkanu
Priča smrad na TV da ne treba biti stranih sudija. Koji izdajnik.
Njiva spreman na sve ... 🙄
slinjo izdajnički.