Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne laži jarane ni sebe ni nas, prnuli ste u šišu brže nego i jedna vlast nakon rata. Pojma nemate, mislili ste Dodika umiriti ustupcima i predajom vitalnih institucija i sigurnosnog sektora ali je lik samo gori i gori. Sjebàli ste sve, povuci se prije nego narod ustane kao 2014. Ovaj Nikšić je nametnut narodu koji ga nije ni birao.
"Sastanak vladajuće koalicije je jučer održan iza zatvorenih vrata, ne da bismo nešto sakrili od javnosti, već da bismo pregovore rasteretili politikanstva i propagande“ Isti lik iz iste te Trojke koja je godinama trubila da se mora sastajati iskljucivo u drzavnim institucijama. Ne znam da vise iko vama moze vjerovati
Čović plaća cijenu, neka ide na crnu listu, pa šta!? Eno Čavara na crnu listu, pa ode sa Federacije u rukovodstvo državnog parlamenta. Potpuno ista matrica kao i Dodik na crnoj listi, a radi po svom. Energente prema Sarajevu će odvrtati i zavrtati Politike Čovića i Dodika, a oni će biti na famoznoj crnoj listi. Efekte svega i zavrtanja plina i naplate prolaska kroz Etnički čiste teritorije, kao i efekte crne liste može zaključiti jedan osnovac. NEBO I ZEMLJA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki vaš dogovor miriše na izdaju, marš!
Kako to da mediji iz FBiH dobijaju isti postotak novca kao i RS iako imaju duplo vose stanovnika/medija?
Sta je svrha tih dogovora. Sta ste riješili. Hoćel biti Sta ili je to još jedno spašavanje vojnika Rajana. Jel vas počastio na imanju koje je stekao kako je stekao. Jestel uživali na račun poreznih obveznika. Vukanovic vas najbolje opisuje.
Mrs, mrs, mrs i moj konacni odgovor je MRS konju
Likovi izabrani da idu suprotno nacionalističkim strankama i sve za korist naroda a ovamo isti šljam i oportunizam. Ovaj se samo tješi i pravda. Podijelili fotelje i to je to. Kenjam vas sve političare do zadnjeg.
Kakav dogovor,covjek porucuje da vam je b e Ge no c. id da se hoce odijelit da ce vas sve potjerat preko granice i ti se dogovorqs kod njega na imanju kojeg su platili gradani koje bi sutra klao za svoje ciljeve.Vama je cilj da se utalite u zgradu za poreznu i to je to
Svi dobri u korisri
Koje ste vi seoske varalice, vidiš da to nije za tebe i da niste dorasli, 2014 ako ti nije otvorila oči, daj ljudi više progledaj te ili svi kompletno na liječenje, sad se vidi koga Dodik ima u džepu i ko je krao i ko krade, otiće Dodik a svjetlo dana će ugledati i vaši i njegovi marifetluci, aferimmm.
Imate i neograničeno vrijeme za dogovor, dok ima ovaca da glasaju! 😂😂😂😂😂😂
Inetersantno je kako je Trojkin PR Hadzifejzovic pokusao da izbalansira i opravda ovu najnoviju veleizdaju Trojke. Prvo je doveo sizofrenu opjadaru Siljadzicu da izvrijedja casnog i postenog Dunovica a time i DF (podmukla taktika) a onda je doveo Dritana Kobilica da nam pravda svu tu namjeru veleizdaje time da mladi odlaze. Ako oni sruse BIH sasvim je nebitno hoce li mladi itici ili ostati.
je li se to Dodik promjenio?
po ovome što ste dogovorili je to da omogučite rušiteljima države SNSD-u i HDZ-u apsolutnu kontrolu i u Ustavnom sudu i u Cik-u , predsjedništvu i još da se novac od akciza i rtv taksi koje prikupe 90% posto bošnjaci podijele na tri jednaka dijela,,,, 🤬 Nikšiću imaš li imalo mozga tupane
Prosjecna pkaća u Hrvatdkon 1208 eura i to bez ukljucenih poreznih promjena koje sad stupaju na snagu i tek dolaze velika povećanja plaća od strane vlade. Samo za usporedbu ekipi koja govori da je BiH blizu Hrvatske.
Koji je levat ovaj čovjek i koliko štete nanosi državi, prosto nevjerojatno
Buahhhahaaaa..! Pa u svakom dokumentu ima prostora za dogovor .., Ali , pitanje je ; hoće li do njega i doči..? Dok to čekaš , pogledaj intervju Dine na face.tv ,...Kaže Senadu ; ..taj papir ništa ne vrijedi , dok se ne stave potpisi..🤥🤣 ,..Znači , samo kupovina vremena od strane osovine Milojko-Draganće , A her.Šmita umirili ,😠
Odvratan si.