Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Niksicu i doveo do ovog cipelice ti vire iz Dodikove guzice. Majku bi prodao za fotelju. Tebe za drzavu boli briga ko za lanjski snijeg. Davno ste prodali obraze, sad hocete i drzavu a ti narode samo suti uzivaj u rasulu i bijedi u kojoj se nalazis. Sutra ces biti nova Palestina.
Dodik 1000% upravu kad kaze da je za Trojku glas Boga glas Smita dok je za srpske politicare glas naroda najbitniji. Ljudi nam predaju suverenitet nekakvim ambasadama, bukvalno zamisli ambasade ti nekakve odlucuju o politici i politickim potezima. Pa to ni u Etiopiji nema.
Hahahahahah!! Komedija. Je li to Niksic misli da cemo mi ratovati za njega i zrtvovat zivote radi njegove vlasti i njega hahahahaha!! Isti lik koji je prije godinu dana drzavnu imovinu usporedjivao sa nekakvim NJIVAMA. Tragikomedija sta prica ovaj covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hoću i ja da otcjepim svoju njivu i da je pripojim Švicarskoj.
Šta se svi protivite otcepljenju, pusti te ga, prvo da se vidi kako to funkcioiniše, kako će to prihvatiti ,,njegov,, korpus..ko će to priznati, gdje su dokumenti, tablice, kretanja..šta ste digli halabuku..Sve se može riješiti samo od sebe, no sikiriki..
Trojka je imala izbor bez Dodika, samo je njima jasno iz kojih razloga ga nisu htjeli pustiti niz vodu. Nikšiću, Konakoviću, Pedja i Forto, budel opet krenulo po zlu, a izgleda da hoće, znajte da će te biti pozvani na odgovornost.
Ti i Dino mu ga možete popušiti. Jedino ga Amerika moze zaustaviti ako hoće.
Dodik je obična međedina, koji trusi svoju politiku odcjepljenj vec punih 20 godina. Zna i on da nema micanja iz Bosne, uskoro ce on u Vojkovice, pa nek tamo trusi.
Biskup Komarica na FTV: „Meni su rekli, ne jedanput, da je njima u interesu da je u BiH kontrolisani haos. Ja sam javno pitao u Briselu i Strazburu, šta to radite s nama, je li istina to. Zašto želite u svojoj kući da imate kontrolisani haos. Nećete uspjeti u Evropi, ako ne uspijete u BiH. Omogućite nam pravnu državu. Ja sam postavljao to pitanje Evropskom parlamentu – zašto za vas mi nismo ljudi, zašto mi nemamo pravo na temeljna ljudska prava i slobode koja vi uživate."
Niksicu ne jedi vango nego ufati se posla i puske.
Ovo su one obećane promjene na bolje ! 😂
Nek se odcijepe a onda napraviti kineski zid niko tamo i niko ovamo
I ti, Neeeerma, kao i tvoj šef Dino prijetiš promijenjenom Dodiku! Šta se to s vama dešava? Pa taman ste nas ubijedili da je sada Dodik dobar momak!
Niksicu,kada do toga dodje,onda je gotovo. Ne vrati se nikada na staro..nego ga sprijecite na vrijeme
Izdajniče Nikšiću, nemoj nas ti braniti tvoje ti komunističke zakletve
Da zna zora, da zna zoraaaaa
Blento ostavi se SAD i stranih prijatelja i shvati vec jednom tom svojom supljom tikvom da nas niko nece braniti. Ne vodite nas u novi rat. Vase fotelje necemo braniti.
Vjerovatno nismo ni svjesni koliko nas malo djeli od ozbiljnih problema. Treba apelovati na smirivanje tenzija, zbog djece i zbog budućnosti. Ako se treba hapsiti i sankcionisati sad je trenutak, ako se proglasi nezavisnost tad je već kasno.
DODIK ce radije u rat nego robiju to se ne smije podcjeniti