Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa stranka je multietnička stranka. Zastupa sve narode. I one u Banja Luci. A ja, nema ih u RS-u nikako, ni na listama, uopće se ne kandiduju. Ali dobro , ima ih eto u Grudama, Sirokom. A ja, nema ih ni tamo. Pa sta je onda ideja. Dio gdje su bosnjaci, da bude multientnican, i srpski i hrv i bosnjacki. Je li to? Ne kontam.
Ma jarane vazda ce ovdje kod nas biti bitno ko je ko, kako se zove i koje je vjere… mozemo mi pokusavati sta hocemo, tako je i tako ce uvijek biti. A u Njemackoj i srbi i hrvati i bosnjaci zajedno.
SDA je aktivirala svoje botove da zastrašuje raju kako su Srbi i Hrvati sve preuzeli, a najbrojniji narod u državi, to jest Bošnjaci, su sad "ugroženi" jer nam nema SDA ološi na vlasti. Nema ni onog kriminalca Bakira koji se predstavlja kao jedinim i pravim "zaštitnikom" BiH, bez obzira sto je sa svojom kriminalnom SDA sve opljačkao i otjerao preko pola miliona stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kaže Kojović da neće sa ljudima “sa crne liste” i sa ljudima koji dočekuju ratne zločince u Busovači. : ) "Građanska opcija"
Posto drzava Niksicu?
Krenulo lagano zagrijavanje...dogovori padaju na parkinzima.. tačno bi vam i Nurkić pozavidio 😂 a tek slijedi "najslađi" dio, fotelje i savjetnici.. tačno će "Farmu" i "Zadrugu" prestati emitirati zbog vas 😂
Nemoj babo Pujde , svega ti.
Pored druga dva kandidata bas Forto? Vi to ozbiljno?
GDJE IMA DA STRANKA KOJA JE POJEDINAČNO OSVOJILA NAJVIŠE GLASOVA U BIH BUDE IZBAČENA I OTJERANA U OPOZICIJU. IMA MOZDA U AFRICI, TIPA BURUNDI, ITD. A I TAMO TEŠKO. ZNAČI DA GLASOVI BOŠNJAKA NE VRIJEDE U BIH. BOŽE SAČUVAJ.
koj ste vi stoka? samo borba za fotelje a kako vam narod zivi nije ni bitno. tesko narodu dole u bosni.
bjezite odavde dok jos mozete sad ce biti al bas urnebes!!!!!
Na ovom klixu sve iste konjske face
SDA JE KATASTROFA KAD IH JE POBJEDIO OVAJ KRMAK DEBELI
Forto bi bio odličan kandidat, islamofob je, prezire sve bosansko i bošnjačko, dezerter...
NIKŠIĆ: SA HDZ MORAMO JER JE NEZAOBILAZAN, SA SNSD MORAMO JER TO TRAŽI HDZ, FORTU ZA PREMIJERA KS MORAMO JER JE NAREDIO MARFI, SA SDA NE SMIJEMO JER NAREDIO ESCOBAR. SVE TO GORE ŠTO "MORAM" JE ZATO ŠTO NE MORAM SLUŠAT GLASAČE KOJI MI IOANOKO NISU DALI GLASOVE NI ZA KOMPENZACIJU.
Ako ovi ne sjebu Bosnu, a Konakovic je vec shebao jednu Bosnu, ako Bosna prezivi njih, onda dolazi vjecna vladavina SDA. Vladati ce narednih 30 godina jer ce se narod bojati ako glasa protiv SDAda ce opet izabrati izdajice kao ove iz Osmorke.
OCIGLEDNO DA JE DOSLO DO IZDAJE BOSNJAKA OD TAKOZVANIH "OSTALIH", VRIJEME JE ZA BOSNJACKU SAMOSTALNU DRZAVU, SA BAREM 80% DANASNJE BIH!
Jugoslavija se vraća u BiH... vlast će činiti Srbi, Hrvati i Ostali. Bošnjacima (muslimanima) podijelite veće lopate, eventualno zatvor po potrebi i svjetina bosanska koja mrzi bošnjački narod će biti zadovoljena.... kako kaže ovaj kmer, braća su nam bradonje iz manjeg entiteta. Glup narod za medalje, podkapacitirani Bosanac.
Mrš u 100pm
Majke Sehida ce imati Fortu dezertera za premijera... Svaka vam cast!