Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj za Euforiju. Ko da je izborio svjetsko prvenstvo. Nikšiću gnjido. Tvoji glasači hoće da ti se krvi napiju izdajnički keru, o kakvoj ti euforiji pričaš majmune?
Dvorska LUDA podmetnuti posrbica bosnjacima
Znači, ovaj put vam dodik izdiktirao zadaću i žustro napustio zgradu. Poltroni, sudit ce vam sud naroda a kazna je strašna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahahahaha. Ja mu izjave majko draga.
Konakovic je strani placenik koji ce nakon razvaljivanja drzave otici u Kaliforniju da zivi sa milionima
Trojka je najveća bagra u historiji BiH. Hem su izdajnici ko Fikret Abdić a hem su lopovi 200x gori nego SDA. Pa SDA lopovi su totalni amateri šta ovi rade. 100,000,000 odnijeli iz FBiH u RS - i to GODIŠNJE!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nacionalisticka i kriminalna stoka na vlasti se nigdje ne zuri. Bagro jedna, vi ste cijelim generacijama oduzeli, mladost, buducnost i bilo kakvu perspektivu! Istovremeno ste se bezmjerno obogatili. I neka ste kad ovaj glupi narod sve to trpi i tolerise.
Ti si promašaj socijaldemokratije
Dovoljno je pogledati sliku ove trojice i sve je jasno. Forto kao fikus Konakovic digao glavu gleda u prazno i razmislja koliko li ce jos uzivati u funkciji za koju ne ispunjava ni jedan uslov i treci koji presipa iz supljeg u prazno koji je jedino nametanjem i krsenjem ustava mogao doci jos jednom poslednji put u zivotu na neku funkciju.Jadni mi ko nam kroji sudbinu
Vidi se na ovoj Trojci da i ona samo nevjeruje sta prica Jadnici pokusavaju se preko medija uvjeriti u svoje Lazi
Kad god stave ovu sliku......na.ebali smo
Svi zakljuci su provedeni SNSD i HDZ je dato sve što su tražili.
tvoj maksimum je da budeš predsjednik mjesne zajednice
Ova troljka je već spremna za politički vješanje na Ajfelovom mostu.
Nije samo tu nermin izdajnik, ima njih ko drva. Samo sto lagano i fino koriste pljackaju a mi ovce samo seremo i svi drugi krivi. Valjda ce se jednog dana gamad srusit
Sklonite se majke ti, sj....t cete i ovo malo sto smo imali
no sh.it Kolumbo
Evo ja pao u euforiju kontam usli u EU
Nije nikad bilo vrijeme za euforiju od kada ste nametnuti i nelagalno izabrani!!
Ovaj nema glasova ni da vodi mjesnu zajednicu a lik premijer Federacije, cirkus
Kakvu crnu ‘euforiju’, pa niste ništa dogovorili!