Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rece lik koji je za drzavnu imovinu rekao da su to tamo neke njive. bas eto ti takav imas interes drzave na prvom mjestu
SDA blokira sve jer su nervozni bez vlasti. Njima nije bitno što su na ovaj način spriječili razvoj BIH. Narod pamti
Ostat će upamćen kao njiva zbog tih izjava, nametnuta njiva
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čeka vas Crni oktobar. Nećete moći složiti većinu ni uz pomoć devetorke ni ambasadora, a ni Visokog predstavnika. Poskupila struja, stale penzije, ugađate Dodiku i Čoviću da bi sačuvali koaliciju i fotelje.....
Kriva je opozicija za neusvajanje zakona i reformi hahahahahha jel oni nama na oči govore da smo levati , halo vidimo vas vidimo šta radite..gdje su vam partneri a da imate ih kad treba Vukoju glasati
Pokrast ce izbore uz pomoc tzv. MZ
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
rece nametnuti
Sreca pa opet nema nista za Tuzlu i tuzlanski kanton! Bravo za politicare iz najmnogoljudnijeg kantona!
Nije SDA blokirala nego ste vi izbacili SDA iz bilo kakvih dogovora i sve unaprijed pripremili sa hizdajicama, uključujući i ove optužbe.... Draži su vam UZP hdz i ZLOĆE iz snsd, njih sve pitate i sve im udovoljavate
Jedina vlast na dunjaluku koja krivi opoziciju kad ne moze nesto izglasati. Pa to je zato sto ste mimo USTAVA dosli na vlast, pa hocete da vam opozicija usvaja zakone.
Kad smo zeljeli odbaciti SDA izabrali smo ove cirkusante, jer su nudili novu paradigmu, sad kad je svima napokon jasno da su to bile samo slatke predizborne patke, sta cemo sad?? SDA I dalje nije opcija.
Imal iko da zaustavi ovaj trio? Pa jel moguce da ljudi jos uvijek vjeruju u priče Nikšića, Konakovića I onog pogubljenog Forte??
Koji likovi. 267 primjedbi SNSD-a koje delegitimiraju državu usvojeno, nekoliko SDA koje jačaju državnu poziciju nije - i SDA je kriva.
Bolan pa sanjate sda, de radite nesto. Sami svoje kadrove optuzujete da ne rade...dozovite se malo
700 miliona Eura su trojkaši ali Dodiku i Čoviću, a nijedan bitan projekat u USK, TK, ZE-DO, SBK Kantone i onda lažu šta su izdali. Izdali su trojkaši sve i predali interese BiH njenim protivnicima u zamjenu za njihove fotelje. Sve će oni izdati samo da ostanu u vlasti do 2026.godine, jer znaju da posle toga neće ih biti na mapi idu na smetljište Istorije kao i SBB. Kartel politika opasna po interese države BiH.
ja sam uvjeren da ce narod i gradjani znati kako "nagraditi" SDA na predstojecim izborima za ovaj politicki harakiri potez
U miru i tišini trojkaši pokušavaju da predaju državu i njene institucije protivnicima BiH, samo kako bi ostali u vlasti i svojim foteljama. Nikada do sada gora i po BiH opasnija struktura nije došla na vlast od ovakve snishodljive i pasivne trojke. Sve će predati i uništiti, radi svojih pozicija na koje ih je instalirao VP suspenzijom Ustava. Nema kakve izdaje neće uraditi da Nikšić, Dino i Forto ostanu i da rade malverzacije. Opasna sorta kartelašaa, dezertera i titoista.
Nigdje Tuzle i TK . More mars, nek su blokirali.
Trojkaši su izdali sve šta god su odlučivali. Kao što svi vidimo, zabrljali su trojkaši na svim poljima i na svim stranama, a obećavali su kule i gradove, dok u stvarnosti sve su slagali. Ogromna većina građana su konačno shvatili o kakvim se nesposobnim diletantima radi, da će i državu dovesti u pitanje samo kako bi se zadržali na vlasti. Smeće oni ne znaju počistiti, ne može se od smrada iz kontejnera da prođe ulicom.. Luzeri sarađuju i sa kartel klanovima.
SDA ovim mračnim potezima uništava Bosnu i Hercegovinu jer ne može podnijeti da trojka radi naprednije od njih.
Čekaj Nikšiću ja cijelo vrijeme mislim da si ti sa svojim partnerima na vlasti. Kriviš SDA za probleme i kad oni nisu vlast.
Pa ko je blokirao ovo? Koji ste vi jadnici sa tim pokušajima spinovanja. Al okrenut će se ovi pa će se sda obit o glavu a najviše nama običnim ljudima