Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možete da izglasate dan žalosti na državnom nivou a nešto bi da sprijeciš. Nemoj samo ti.
Koje ponizenje, stojanovic i konakovic su na noge isli u Beograd, bijednici, vrti ih dodik kako hoce
I kada kažu ,zašto smo izdajnici, šta smo to izdali????? Pa samo to što ste sebe svojom voljom doveli u tu situaciju da negdje oko 70% Bošnjaka vas NIJE podržalo a preuzeli ste ulogu bošnjačke kvote , I DA STE DOPUSTILI da vas stranci nameću u vlast s Dodikom i Čovićem svjesni da ova dvojica igraju zajedno igru PRAKTIČNO STE NEMOĆNI BILO ŠTA URADITI!!! to je žalosno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ti si jedino sposoban dodiku spolovilo obraditi
srbo cetnicka Banda pocinila genocid u SREBRENICI
SKINI SA FOTELJA UHLJEBE I NASILNIKE KOJI KUPUJU NEKRETNINE I LJETUJU PO AZURNOJ OBALI OD PARA OVOG JADNOG, NAPAĆENOG NARODA. A U SLOBODNO VRIJEME BIJU ŽENE I KRADU PO METAR AUTOPUTA? Kako vas Boga više nije strah stoko, jel vas dosta više, jel vam dovoljno ili se treba još para nakrasti?! Paradržavne ideologije kojima nas časne građane činite da se STIDIMO GDJE ŽIVIMO i ŠETAMO PROTIV NEPRAVDE I NASILJA! FUJ!
Njiva, sta ces ti uraditi tebe narod nije ni htio za vlast, nametnu ti zajedno sa NASTAVNIKOM FIZICKOG.
pobinut ce se da sto brze zaboravi i da se okrene svom Dodiku nesicu i kosarcima
Šta ćeš ti jado nametnuti.
Sta ces ti jado jedan jadni... tebi je samo bitno da si se dokopao Fadilove pozicije paceniku jedan
ne rise
Nikšiću da imaš barem malo obraza ne bi bio NAMETNUTI PREMIJER, podnio bi ostavku
Bog nas kaznio,sa ovim i ovakvim likovima,ili dobili ste šta ste tražili!
Nemoj nam više pomagati
Ti si Neka impotentan
Dodik vam je danas pokazao gdje vam je mjesto. SDA ima svojih aferima ali ovakva ponizenja i PSOVANJE GENOCIDA nikad nije bilo za vrijeme SDA.
Imas nasilnika u stranci, u ministarskim foteljama, drugova u partiji i nisi sposoban njih da se rijesis a ko li nekoga drugog…. Mr livada, nemoj šuplje majke ti
Šta ćeš ti poduzeti, nizašta te ne je . ni u tvom Konjicu!!!
Tugo moja. On ce nesto uraditi…..