Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovoga je Fadil Novalic Elon Musk Licno
Da Fadil nije povećavao penzije četiri puta pred kraj mandata sad bi penzioneri jeli iz kontejnera, bukvalno
Šta briga Njivu šta misle o njemu neki penzioneri ili neki Bošnjaci, bitno je da on niže pluseve kod Marfija, Čovića i Šmita - te da su zadovoljni sa njim njegovi šefovi Mijatović i Stojanović.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Revizori utvrdili: Za godinu dana Federacija iz plusa 200 miliona otišla u minus 534 miliona KM. To su te promene i otklon od SDA
svašta bi rekao ovim SDA botovima ali neće Klix objaviti ali neka im bude kao mome hori
Smoto!
BiH na tapet svjetskih sila I odlučilo se pomoći da udje u EU svi građani bez nacionalnog prefiksa zajedno sa Bosnjackom vecinom su to pozdravili I radovali se Schmitu jer trebao da nametne sve zakone koji su potrebni jednoj državi da bude demokratska suverena ali oni koji vole ovu državu su izigrani odezeto im je I ovo malo države te zale I ne vjeruju sta ih je snaslo, sta se ovdje zapravo želi a jos uvijek se potajno nadaju da svijet ipak ima plemenit cilj ali mislim uzalud.
Problem je što obični narod plaća cijenu Trojkinog i HDZ kriminala. Bukvalno od građana kradu novac u milionskim iznosima, pred našim očima.
Nikšiću, pusti šuplju i nemoj se ti ništa zalagati nego povećaj penzije kao što je i Fadil povećavao. Šta, nemaš para?! Pa sve si spiskao što ti je Fadil ostavio a već je pola mandata.
Tvoje zalaganje je krupna laz i za slozenija tvoja obecanja... nadam da se da ce ti rezultat lokalnih izbora pokazati kolko ste se i koliko si se zalago za narod!!!
Ovaj čovjek je skroz zalutao.
Ova ekipa je obrukala socijaldemokratiju u BIH.
Casablije, jel svanulo sa ovim vašim trojancima koje ste nam uz pomoć UZPa nametnuli????
Daleko bi bolje bilo da su nam nametnuli Ramiza zmaja za mandatara vlade a zmaja od Šipova za ministra finansija od Njive Motokultivatora i Vojvode Mijatovića.
Narucat ces se ti g o v a n a
Zalaži se još 2 godine i nikad više,moronu jedan
Hahah kako rece tzv ministar Delic penzionerima da smo u minusu a i nema ni rasta vadeci se na zakon a koje napravio manjak moja baba Delic, Nera i kompanija. Nezaposlenim su pokušali i zdravstveno ukinut, radnicima nikad povecati minimalac, penzionere ostavit da kopaju po kontejnerima a pare isparile. Direktno ste odgovorni za ovakvo stanje.
Gdje sve gospodin posjeduje nekretnine? Gdje su mu potomci? Nekretnine i potomci na zapadu, malo London, malo Beč, malo Grmeč...
Nema ovaj pojma