Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo prazne fraze, ova izjava ne vrijedi papira na kojoj je napisana.
"Kad god je bila u prilici da bira između HDZ i države, SDA izabrala HDZ" Nermin Nikšić 03.02.2022. 😂🤣 Ta će Santa Barbara, Esmeralda i ostale sapunice
DOSADAN SI, BIVSI PREMIJERU FEDERACIJE, sa akcentom na BIVSI
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nasukali te difovac i onaj nebitnjakovic Forto i sad places okolo lafo ti to zbog naroda.
Ma dobro. Nermin je u mraku pojeo Dinovu kaku. Sada svi to znamo. Nego zašto se ovako umusio ministar Forto? Jel to ima baš toliko posla ili ne napokon svjestan u šta se upustio. Pogotovu kada je sada u centru sa mrziteljima Bosne.
Joj jest ovaj Niksić dosadan. Mjesecima samo njegova glavurda u svim medijima. Pa zar nije već bio premijer, nista ni tad nije napravio, šta hoće opet? Kobajagi nova vlast, pa bio je on vlast i nista bolje nije bilo. Znam za njega od kako sam se rodio.
Niksicu, zapamti da si pod lupom. Svaki ustupak UZP-u ce ti se razbiti od glavu. Na zalost, steta ce biti ogromna i za SDP. Na sljedecim izborima SDP ce spasti na nivo Radonciceve stranke. Sve zbog bolesnih karijerista i kriminalaca bez ljudskosti i obraza.
Bolje sa HDZ-om zato sto hocete da pokrenete situaciju u BIH s mrtve tacke??? Cudno da cete je pokrenuti sa onima koji bi radije da BIH ne postoji, bas cudno...
I gdje je tacno objasnio zasto ide sa HDZ-om a ne sa SDA ? Mislim, znamo svi odgovor, natjerao ga Murphy, ali gdje je on ponudio bilo kakvo objasnjenje ?
Zato jer ste isti ko hdz
Balvan koji je dizao kredite MMFa da isplati budzetske plate.Upropastio sve cega se dofatio
Pijandura obična, on i Helez kao i većina SDP-a!!!
Hajde Nikšiću konjino jedna,ne vrijeđaj inteligenciju građana BiH,sa svojim idiotskim izjavama.
Eto ti logike i opravdanja. SDA korumpirana i nece kompromise a HDZ i SNSD ispadose nisu korumpirani i hoce kompromise. Bogati šuti ili razmisli prije nego progovoriš.
Rece covjek kojem ni kompenzacija nije pomogla Otuzno
Samo palamudiš ko 90% politicara
Ti si naivan i glup Nikšiću. Difovac te žednog preko vode preveo. Da mi je ko pričao da će SDP biti kusur za potkusurivanje Čovićevih interesa ne bi mu vjerovao.
Dzaba vam apetit SDA necete se okoristiti od ovog mandata opozicija ste i GOTOVO. A ako nam se smiluje dragi Bog u ovom casnom mjesecu mozda nestanete sa politicke scene zauvijek AMIN!
Ako bog da , Al nemoj sda stavljat u bilo kakvu vezu Sa bogom pa to su najveci keceri koji postoje samo skrivaju svoj lopovluk iza vjere fuj smradovi ...
Gradjani ce daleko vise platiti vasu "relaksaciju" odnosa....nece biti gradjana uopste