Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj zahebava kamenjarce
@Bullevar Ybm ti pleme, pacove sugavi
Kamenjarce treba iebati dok ne izlude. Pa prije bi Romima dao da imaju člana predsjeništva nego njima. Romi su oveliko kulturniji i pošteniji narod od usranih kamenjaraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pitanje je kad ukinete entitete i kantone gdje cete tolike uhljebe zaposliti ostat ce vam glasaci bez posla i onda se poselamite sa glasovima
ČITAJTE ŠTO PIŠE- Nikšić kaže: " SLAŽEM SE" , ENTITETE TREBA UKINUTI. Dakle ..ENTITETE a ne samo FBiH. Uostalom, dovoljno je POVUĆI POPTPIS SA DAYTONSKOG SPORAZUMA, zbog nepoštivanja istog i PRAVNO se uspostavlja stanje, koje je PRIZNATO u UN= Republika BiH. Po bilo koju cijenu. BiH ima dovoljno prijatelja u svijetu.
Ovaj opet u prazno.. Ko fol da nešto radi.. Drž se kompenzacijska liste.. Ni u Konjicu te nećemo....
U BiH većinski narod želi građansku BiH ukidanjem mirovnog sporazuma koji kaže da BiH nije građanska, odnosno, ukida sporazum o Federaciji, znači, šta to znači? Narod koji je uzeo grb Kotromanića za svoj grb, narod koji je nastao od kršćana koje su osmanlije osvojili naziva dječije vrtiće po osvajaču BiH El Fatih?!?
Sta bi ostalo da ukines Federaciju Niksicu.BiH bi se onda sastojala od R.S,kantona sa hrvatskom vecinom(herceg bosna),kaktona sa bosnjackom vecinom(Bosna)i distrikt Brcko.Sadasnja federacija kantona bi nestala i kako bi ujedinio kantone sa bosnhackom i hrvatskom vecinom i kako bi ih onda nazvo?
SDP nastavlja svoju idiotski politiku ispali su davno gubitnici .Izgubili su ali oni ne misle drugačije.I dalje bi da ruše države.Ovaj Nikšić je pravi pacov.
Prijedlog Biskupske konferencije BiH o podjeli na regije najbolji je prijedlog od rata naovamo.
još jedna predizborna šuplja. još jedna godina u šupljim pričama iza kojih ne stoji ništa i koja će, kao i sve njihove dosadašnje "reforme" otić u vjetar
na to se ide, sad je na Dodiku da objasni Srbima da je promjena iz "entitet" u "kanton" ništa strašno, kao kad ažuriraš facebook status, samo bolje. HAHA
Nema od ovog nista prica za budale
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
Dragi narode , posteni narode , bez obzira ko je ko ...svi smo ljudi , svi smo u govnima....dokle cemo vise slusati one tri budale i njihove sluge ....ima li ko pametniji od tih klovnova da spasi ovu drzavu i obezbijedi bar djeci bolju buducnost.
Turkmenistanski dio možete već sutra a za drugi entitet se ne pitate
Naivan si Nikšići ko trnokop. Oni bi da ukinu Federaciju ali Kantona ni po koju cijenu. Shvataš li njihov politički moto "što je ko jamio, jamio je" I oni neće odustati od toga
bravo