Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek si mu rekao Niksicu 🤣🤣🤣🤣🤣
Njihova nervoza i vrijeđanje Bosne i Hercegovine je samo dokaz da smo na dobrom putu! Istrajati na tom putu!
eto ja ko vamo iz zelenog kadra, čestitam Nerki na ovome, tako treba sa ološom,ništa diplomatski neg baš ovako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš tako ODJEBI OD BOSNE I HERCEGOVINE....NIŠTA JOJ NE MOŽETE DUŠMANI PROKLETI
Na jednoj nozi.
Hajd, nešto pametno i od ovog tokmaka.
Atakovanje na Bosnu sa obje strane u kontinuitetu.
Bravo Odjebi retardirani Milanovicu.
Tako je teska srca Niksicu ali bravo potpisujem.Milanovicu nisi dobro dosao u BIH
To kraljuuuuuuuuuuu
Sve super al ovo zadnje nepotrebno...Ima se tu puno ljepsih diplomatskih samara napraviti. Pozovite ambasadore kuci i vratite im njihove.
Kratko i jasno
Dok je podrzavo Komšića, dok je taj bio u SDP-u je valjo ono pravo i dolazio na vaše predizborne skupove. Tada se nije petljo u BH-poslove, ma tad je bio prijatelj koji je naišo na kavu. Ne brukaj se Nikšiću !!
B-R-A-V-O N-I-K-Š-I-Ć..... I KONAČNO ODGOVOR KOJI SMO ČEKALI BEZ POZIVANJA DA AMERIKA NEŠTO URADI I EVROPSKA UNIJA KAO ŠTO TO RADI IZETBEGOVIĆ I DŽAFEROVIĆ I OSTALA PRAŠINA NAŠIH POLITIČARA BEZ MUDA
Hahahaha!!! Tagletija je u Minhenu a di si ti jado!!
Da bi te neko postovao moras biti jak i voljeti sam sebe. Jedna je stranka ovu zemlju ogadila Bosnjacima, sve opljackala i srozala da se svi sad sprdaju s nama. Bolje i me zasluzujemo. Pogodite koja stranka nas je ojadila.
BRAVO!
Dobro znajte pogani i srpska i hrvatska kad god napadnete ovu nasu Bosnu, svaka suza koja padne zbog vas pogani na nasu napacenu zemlju iz nje izrasta jos veca nada da ce vas Bosna sve nadzivjeti, pogani jedna.
Odjebi u skokovima od BiH 👍👍👍👍,Hoce li im trebati prevod na hrvatski