Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me, Nikšiću, ko će biti u delegaciji osmorke 9. Janura i Istčnom Sarajevu? Ti, Nikicu, ides i ko jos?
Lik se nije javljao dok je Dodik prijetio, a javlja se kad su NES I SBIH zaprijetili istupanjem iz ubleha-koalicije. Zasto? Zato sto je nevidjeni ublehas i samo mu je fotelja bitna , a ne drzava
objavite sporazum javnosti da se vidi
Fuj...gadljiva lazljiva 8ka...prejadni su
Nakon sastanka..zasmrdili Zenicu i cijelu BiH
Nakon sastanka..zasmrdili Zenicu i cijelu BiH
konsultacije sa SNSD-om i HDZ-om bi trebale biti "haj majke vam strpite se dok formalno ne zavrsimo sa formiranjem vlasti, pa cemo se onda natezati i praviti predstavu za narod". ono sto ta racunica zaboravlja je da je Dodo frontalni kokuz i trebaju mu odmah pare da ne bi imao nerede u dijelu Bosne gdje je izglasan
Ko tebi daje podrsku taj ne voli BiH to je sada definitvno.
Ovaj umislio da je nešto bitan a ni sekretarice ga ne shvataju ozbiljno. Neka, sjedi i radi šta ti šef Mile kaže. Ako budeš dobar možda dobiješ još jednu flašu rakije.
Stvarno se treba upitati , kako je moguce sa nekim ici u nekakve sporazume i dogovore ako taj ne priznaje tebe i tvoju Drzavu. Uslov dogovora broj 1 priznajem Ustav i zakone, Himnu, Zastavu,Kulturu itd. To treba traziti od HDZ , SNSD.
Ha ha ha ha. Eto ti ces promijeniti dodika i covica kao najvece neprijatelje drzave BiH.
Ispravka...morate po inatrukcije kod HDZ i SNSD
Valjda je zaboravio sta je obecao pa trazi pojasnjenje.
Ovde treba razbit osmorku da ne naprave neku veči dogovor s hdz i snsd,vratit sda u vlast,a onda,VELIKE DEMONSTRACIJE ISPRED SDA ZGRADE,TRAŽIT ČIŠČU LOPOVA,A IMA IH,JER SDA PROIZVODI MILIONERE,PRIJEVREMENE IZBORE U STRANCI I NOVOG ČISTOG POŠTENOG IZABRAT PREDSJEDNIKA STRANKE.DOSTA JE VIŠE UHLJEBA I PLJAČKE.AKO NEČE STRANKA TAKO,ONDA ČE TE BIT POMETENI NAREDNIH IZBORA
Nermine,udri zeleni gang..udri nogama,Nermine
Udaro je nermine 2014 god kad je bio premier Federacije kad je sa posla pobjegao u nepoznatom pravcu 30 dana ostavio Federaciju Novaliću 45 miliona u minusu ,ostavio velike nemire kad su gorile državne zgrade i kad je gorila u Tuzli zgrada vlade i u ostalim gradovima,kad nije bilo plata i penzija.Bosanski narod teško pamti a brzo zaboravlja.
ZNAČI S.DEPARTMENT, TJ. MARFI, TJ. SCHMIDTH SU ODLUČILI: PROPISI MORAJU BITI TAKO VARIJABILNI DA JE HDZ UVIJEK NEZAOBILAZAN I TAKVI DA JE SDA UVIJEK ZAOBILAZNA. IMAO JE ONAJ ŽBIR ČAMPARA INSAJDERSKI HABER JOŠ PRIJE 40 DANA KOD HADŽIFEJKA, KAD JE TVRDIO DA "SDA NEMA NIKAKVIH ŠANSI DA BLOKIRA USPOSTAVU NOVE VLADE FBIH" - POD OVIM "NEMA SDA NIKAKVIH ŠANSI" MISLIO JE ČAK I NA TO DA JE USTAV NA STRANI SDA.
Razgovarati sa neprijateljima BiH,je suludo.Vidite da se HDZ I SNSD,Covic i Dodik sprdaju sa vama. Zar ste toliko ćoravi i glupi da to ne kuzite.
Nikšić i Članak SDP ODUSTAO OD ANTIFAŠIZMA: TVRDE DA RS NIJE NASTALA GENOCIDOM Nikšić kaže šta ima veze čija je zemlja.
Kad stupa zabrana pušenja u zatvorenim objektima u bih, pitam za prijatelja