Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha haha hahaha ha! Čuj mu priče? ČEGA SE LIK SJETIO Jes se podobrio! Reis okupio sve Bošnjake on ga množi s nulom. Ko da tebi Reis vjeruje!?
IZDAJNIK ko god ostane 👊👊
zar nije ovaj pisao pisma reisu i islamskoj zajednici i prozivao ih prije izbora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se izdajnik Nikšić pita, Islamska zajednica ne bi više ni postojala. Mrš bagro komunjarska!
Dinokio da li je istina da si od jednog zlatara iz bezistana uzeo zlatne cesme za kucu na poljinama, pa nakon toga i nekih sto milja u kesu/zlatu a sad to moras odplacivati kroz cirkus koji pravi njegov sin putem inspekcije gdje siluje nas male privrednike?
Jesi razgovarao o ukidanju genocidnog brloga? Ako krme iz Bakinaca moze raditi protiv drzave zasto vi ne mozete raditi protiv brloga.
A niste smjeli ni spomenut džavnu imovinu i 9 januar.A latin Čovič mudro šuti,čeka da dođe nared,za treči entitet,i trezor i buđet i sva bitna ministarstva,o čemu vi pričate,imate li i jedan zahtjev,možda imate želja,ali dodik i čovič ne ispunjavaju želje,vi če te bit ditektori kimunalnog sportskog ili nekog nebitnog udruženja
Niksicu fali ti ona crvena marama oko vrata kada si dosao svom Ucitelju Dodiku u prvi razred .
BRAVO ŠVRAKIĆU! BLOKADOM POKAZATI I ONIM SMRDONJAMA ŠMITU I MARFIJU DA SARAJEVO NIJE UMRLO I DA BOSNA NIJE ŠAPATOM PALA!
Nermin Neko Niksic trener rukometnog kluba iz Konjica, gradska raja, voli popit,voli se našaliti, voli sve ljude samo muslimane iz dzamije ne, voli i Bosnu i Hercegovinu boli ga briga za poginule momke za njihove majke, za tudje njive,brane,gradove, za ove generacije sto mu vjeruju, Nermina nisi ti međed da se mozes boriti sa Dodikom,
Jeste li razgovarali o najavi postrojavanja četnika u Višegradu sutra? Ili to i nije neka bitna stvar…
Razotkrivaju se Trojaneri polako ali sigurno. Kao sto je Smidt po njihovim uputama napravio Zakon po mjeri HDZa koji je naprasno postao nezaobilazan, tako je sud nastimo Dodiku da je nezaobilazan, kada je SDA s pomoc klasa naroda postala nezaobilazna ,sjetili se Trojaneri Smidta OHR koji traba i njima nesto da namjesti to su Stolice bez.... Njiva Livada.
Znaci" setorka nastavlja bez obzira sto je Dodik ponovio da nastavlja sa otimanjem drzavne imovine.
Ja stvarno moram Dodiku cestitati. Drzava, zakon, ustav, stranci, ovaj i onaj na strani Bosne i Hercegovine. Dodik zakmeci, ovi idu na noge, padaju, nude kompromise...da je neki normalan politicar da izignorise privatni vasar Dodika poznat kao narodna skupstina RSa, i da uradi sta treba: autoputevi, ekonomija, obrazovanje...sve bi bilo oke.
Nikšić će biti počasni gost na proslavi 9.januara u 'stočnom Sarajevu.
Slušaj gnjido, imovinu BiH neces dobiti ni u snu prepisano na entitet, jel bi to znacilo nestanak BiH. Preko ovog nece preci niti jedan normalan građanin BiH.
Ja sam sa svojom djecom danas razgovarao o putovanju na Mars,zgodna ideja....
Nema razgovarali smo,nego ulimativno kao i neprijatelji BiH,ima da se potpiše ugovor.Dokle god budete ckicepi, guzit će vas neprijatelji BiH.
Ovaj postao portparol Dodika