Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si Nermine biti svjestan toga.. i samo patriotama zahvali na strpljenju i mudrosti da odbiju pokusaje Zahiragića da izazove incident... Svaka cast i Sejdicu koji je intuicijom prijeratnog milicajca ostao hladne glave na provokacije!
Ne dirajte mi Zahiragića. To je jedan gospodin, građanin, multietničar, kandidat za predsednika svih građana.
neki su malo više građani od drugih... to su temelji ravnopravnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam sinoc na TV. Pa zar je stvarno Sarajevo i BiH spalo na ovog Zahiragica? Mozda je lik i inteligentan, ali ljudi, mentalni sklop je sekretara prijeratne mjesne zajdnice. Ne kazem da su ovi drugi puno bolji, ali ovaj lik je postaje prvi covjek najvece stranke u BiH. Sutra ce mi predsjednik biti.
Ne sekiraj se, nece bit predsjednik sigurno. Nismo jos dotakli toliko dno. On je samo jastrijeb.
Savez žderača feta sira ukradenog iz humanitarne pomoći podržava proteste da se akobogda opet zarati pa da se i treća generacija SDA obogati...
Joj suti Niksicu. Uvrijedjeni ko kakva mlada. Sinoc ste trebali otrpiti i ostati tamo zajedno sa gradjanima zboh Bosne onakve kakvu zelimo a ne da odlazite od tamoo. Zar je prestala borba za Bosnu ako vam se nesto tamo ne svidja. Jedino dostojanstvo tamo su pokazali gradjani koji su ostali do kraja. Tebi bi bilo bolje da odes i prepustois kormilo SDP Beslagicu. Zar ne shvaras da SDP propada zbog tebe
Moglo se ovo bolje organizirati i izvesti, sigurno. Ali mi je više muka od tvog popovanja sa strane opozicije, a ubireš sve beneficije bolje nego pozicija....
Dobro je ispalo za manjine reda Jevreja Roma i drugih tipa da i Talijan može ući u dom naroda ali vala ovo Bošnjak Edin Alen zabranit sa se umutira u Hrvata to ga treba tužit 20 Hrvata iz Goeažda i delegiraju doktoricu Nemec iz Goražda i napredak bolje če se borit i za Hrvata i Bošnjaka sto puta od Fejzur varalice ide Bosna naprjed
Povuklo ger Šmita malo nazi ne igraj se Šmit da su ti Bosamđerosi nanamili još Srbe na proteste bio bi turista plus avanturista opasno bi bilo jer Srbi plus Bošnjaci to ti je partizani bježi glavom bez obzira
I tako umjesto ujedinjenja totalni raspad. Danas se politika svodi samo na napadanje onih drugih da bi se napunili vlastiti dzepovi. Da ste vi svi dobri, i jedna i druga strana, kao sto govorite da jeste, sakrili bi svoja prepiranja i zajednicki nastupili na cijelom prostoru BiH, pogotovo u RS i Hercegovini.
I da mu nisi to rekao.. Svi ti koji bili ovdje iz EU to znaju.. A posebno kakvi idioti nas vode.. Samo sto njima tako odgovara. Dodju ovde.. Uzimaju velike plate.. Uzivaju. Setaju po planinama.. Carsiji.. Skoknu do mora.. Ma nigdje u svijetu im bolje nije..!!! Bitno im je samo da se ne puca da mogu kulirati ovde.. A sve ostalo ih i nije briga.!!!
Niksicu? ima li jos onih traktora po povoljnim cijenama?
Mi smo obicna stoka. Mi zasluzujemo sto puta gore kakvi smo ljudi.
Ti takodjer stitis samo svoje pleme.
Živim za dan kada če SDA propasti i kada če se vlast uspostaviti bez SDA.Da krene sudstvo da hapsi naše Senadere.Prvo mog komšiju Amira Zukiča Do rata kučica oronula sada viletina bazen 15 m sa 25 m šadrvani oko bazena....Da je sve što je zaraidio uložio u to nije ni 10%.
Schmitov izborni zakon je kompatibilan sa prohtjevima SDA hobotnice iz 1991. SDA je ukopala građansku BiH!
Da su novinari obični spikeri ( čast izuzecima ) koji puštaju gostima da laprdaju svoje monologe opće je poznato . Niti se znaju pripremiti za emisiju , niti poštuju osnovno načelo da istovremeno čujemo obadvije strane koje imaju različito mišljenje , pa tako Nikšić na N1 slaga da u Belgiji funkcije idu prema procentu stanovnika . Mada je omjer 2 prema 1 za Flamence broj ministara je jednak .
"nismo plemena" rece čovjek koji se zalaže isključivo za svoje pleme
Ovdje, po mom mišljenju, propala politička ljevica BiH , -a propala je po najbitnijem pitanju političke ljevice tj zastupanju interesa radnika i radničke klase-pokušava iskoristiti trenutak, mašući bosanskim patriotizmom, i prigrabiti predizborne političke poene. Ako ove izmjene izbornog zakona budu donesene, u konačnici BiH će imati harmonizirane odnose sa Hrvatskom, i ubrzani put u NATO pakt. I nema nikakve veze sa realnošću priča o apartejdu, Herceg Bosni , itd ..
Sda je najvece zlo Bosne i Bosnjaka