Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne bi SDA nikad, gluho bilo
Trojkaško izdajničko pseto i njihovi botovi…. Nema dalje.
Nikšić i svoju ženu Nadiju prodaje Čoviću za stolicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ne kontam ovu SDA, umjesto da ovo iskoriste, da odmore u opoziciji, da se reformisu, oni prose ko i ovi, i za isto jedni drugima prigovaraju. Ustvari, kontam da je 90 posto ove SDA doveo Bakir, pa ako budu opet reforme - nema ih nigdje. Ovamo tumace vjeru i politiku, a bukvalno se boje misliti i mrze svakog ko pokusa.
Trojkaška izdajnička mantra. Ne kaki.
Vasi komentari upravo potvrdjuju ovo sto sam ja napisao. Ja volim ideju SDA, volim Aliju, i kad kazem nesto sto je Alija rekao kazu mi da sam izdajnik. Jel to normalno? Jel normalno da mi je predsjednik ogranka SDA covjek koji je donedavno govorio da je Alija prodo Srebrenicu? Blago vama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Marš pseto. Pa ti si čoviću dao od financija do Auto cesta . Smrade Nametnuti. . Vi radite za interes Hrvata i srba na štetu Bošnjaka ..
On autoceste dao Covicu. One su vaznije od vlada dva kantona. Bilmez jos ga nije stid se javit .izdajnik
Vi se izgleda takmičite ko će više dati Čoviću ali i Milojku...
SDA demokratijaaaa..niko nama nece uzetiii vlasssttt...
Vi ste pristali na nešto mnogo više na državnom i entitetskom nivou, pa su se svi dokazani i otvoreni neprijatelji BiH digli na noge i protuustavno vas instalirali na vlast.
Stari ofucani komunjara , rodjenu majku bi prodao za fotelju , isti Konakovic...
Ma ti si pristo sa đavolom da kolo vodiš nemoj ti ni jedne...
Sad se vidi kako funkcioniše USA shema: Escobar 2 g. ovdje trubi kako je najveći problem u BiH korupcija, njega po shemi "Kula" prate domaći kvislinški mediji: Face tv, Avaz, N1...koji šire izmišljenu aferu "respiratori" - da bi sada kad je narod "zreo" krenula hapšenja Bošnjaka koji nisu na UZP i US liniji. Bošnjački narod "medijski obrađen" likuje na hapšenja "lopova" koji su u rangu Simatovića i Stanišića. Sad kad su Bošnje "pečeni" idemo na Treći!
Vadione Vadione
Druže Neka mrs u pcku materinu izdajničku
"Ponosan sam činjenicom da ćemo osmog imati sastanak Vlade RS-a i Vlade i FBiH", kazao je Dodik. Ne to će ustvari biti sastanak dvije vlade RS, jer je stvarni presjednik Vlade FBiH Mijatović a Nikšić je njegov medo za izvedbe predstava po vašarima. Dodik ima sve razloge za slavlje svog vojnika Mijatovića uvalio je na čelo Vlade FBiH. Uskoro slijedi i dogoovr dviju (pro)srpskih vlada o podjeli enormnog duga RS na oba entiteta - jer to će poslati Briselu dobru poruku.
Selam napačeni bošnjaci Iz EU
Pa ja prodao si Državu i Federaciju sad se ko fol vadiš na HNK. Liži g.z.cu Ćoviću nemoj mu se zamjeriti zbog muzeja UZP-u.
Koji hajvanluk, hajde što ste se podijelili nego ste dozvolili da vas ucjenjuju. Po ovoj formuli vi ste više ponudili i na državnom i na federalnom nivou a i ovdje ćete dati, HDZ samo osigurava pazar. Bake je bio u pravu kad je pozivao na jak probosanski blok. Jok poleti u zagrljaj ambasadama.
Kad je Sda sa HDZ-om, onda je to u redu.🤣