Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo upali Tuarega, Mijatovic Arteona i lagano u akcije spašavanja, nije vam naumpalo da će helikopter kad zatrebat...kakvi !
Nek si ti dao po milionče naših novaca Zrinskom i Veležu, a za uredjenje vodotoka 0KM, ko nas je kleo nije dangubio
Nemoj da bi otisao tamo da rizikujes novog Tuarega jos pod garancijom. Nego ovako iz daljine moze poruka ohrabrenja preko fb i tako to.
Čovjek se JAVLJA I OČITUJE putem DRUŠTVENIH MREŽA, nisi imenovan od STRANE DRUŠTVENIH MREŽA! Nastavljate ODGOVORNO!!
očekujem izjavu i predsjednice FBiH gdje je ona sa izjavom
Zatrpavamo i zacjevljujemo odvodne kanale, svaki kvadrat asfaltiramo i betoniramo, uništavamo šume i zelenilo i evo rezultata. Nije ovo slučaj samo u trenutno ugroženim gradovima, svuda je tako. Čestitke urbanistima širom BiH. Nekad se znalo koliko parcele mora biti pod zelenilom, danas ne mora ništa.
Povračam na komentare iz toplih domova.I ovdje politiku bacate sram vas bilo Zato nam se ovo sve i dešava i dobro je kako smo zaslužili !!!!
m r s
Ja mislim da je SDA kriva za poplave!
A jad je u 6mjesecu poplavilo bužim nisi se oglasio
izađi na teren momcino. nisi analiticar. Znamo i mi kakva je sitacija bez da nam govoris.
situacija je ozbiljna samo smo mi neozbiljni kad tebe gledamo na tom mjestu
Ti si svoje završio.
Evo trojke da ukenja jis malo do izbora
Dobro jutro i tebi
Ništa dok narod ne krene na ove političare, na njihovu imovinu.. dosta je više država se raspada, oni auta nabavljaju, porodice zaposljavaju, rodbinu guraju projektima tenderima... Pa dosta je više, kad nas snađu nevolje nema ni države ni boga da pomognu, narod nema nikoga niti je kad ovdje imao.. we dont live to die, we die to live
Sve dolazi polako na naplatu...