Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači vi ste za zajedničkog kandidata ali pod uslovom da je iz vaše stranke.
Fortu za člana predsjedništva iz reda ostalih. 😂
Zvizdic ce biti ispred opozicije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDP- Živimo od stare slave.
Samo zajednicki kandidat moze pobijediti SDA bagru opozicijo to trebate znati
Predložite Šmita iz reda Hrvata, on je svakako rekao da dolazi kao političar, ne kao diplomata i da savršeno dobro poznaje prilike. A za ERS Profirija, samo on može pobjediti Dodika, kad bi ga SDP kandidovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tko je ovlastio Komšića da tvrdi kako se naši šehidi nisu borili za Islam i Džihad?
Hehehehe Niksa je doveo SDP na nainize grane od osnivanja. Za Predsjednistvo ce podrzati Zvizdica ili Konakovica, one koje su do 2017. odnosno 2020. zestoko pljucali. Kljuc u bravu.
Dino i onaj uhljo iz AVAZA su se sami diskvalifikovali, bake pada u subotu, ovi neki preletaci i samostalni strjelici nemaju kapaciteta, iz nase stranke tanko. ostaje ovaj Nikšić i po mom skromnom mišljenju prof.Hadzikadic jedina licnost trenutno za koga bi 70% ljudi glasalo, 30% ovi gore navedeni.
Denis kao zajednički kandidat. Ali ne Bećirović, on je već pokušavao i ništa. Zvizdić
Ovi će predložiti Denisa udava i izgubiće. Jedina pametna stvar i dobitna kombinacija, koju trojka nažalost neće uraditi, bi bila da podrže Hadžikadića.
Radite sta najbolje znate, do sada najbolje ali, molimo vas “NE ULAZITE U KOALICIJU SA SDA”. Oni su nas do ovoga i doveli. Vjecni dogovori sa HDZ i SNSD su BiH doveli u nikada goru situaciju. Mladi i obrazovani, su pa skoro otisli....ovo je utakmica finala u kojoj rezultat odredjuju jedanaesterci....umorni su ljudi, bolesni, nezaposleni, nezadovoljni, tuzni, ima puno gladi, narod se ne lijeci, nema gdje....URADITE NESTO.
Jbo mamu. Država se raspada, a ono o izborima. Pa vidite li išta osim fotelja???
Niksicu,nismo zaboravili 2014 godinu kad su gradjani trazili tvoju ostavku s mjesta premijera fbih. Naravno nisi ih poslusao,vec si poslao specijalce i policiju na gradjane da ih rastjera. Mnogi jos to pamtimo. Na narod se ne ide s palicom i silom. Tako da znas,bilo bi lijepo da uopste nemas svog kandidata,jer taj bi sigurno izgubio.
Bakir je poludio do te mjere da nije birao riječi, psovao je i Novalića i Dzaferovića. A posebno je kasnije *ebo sve po spisku Komšiću! Pogledajte na YouTube: https://youtu.be/4UzS6TGPInk
Od čega ovaj živi,stalno je u novinama
Ima li iko u SDP pametniji i ljepši od tebe
Uredniče, skloni više ovu glavu, Klixa ti!
Naj bi bolje bilo ktolicima Bosanskim da im mi izaberemo legitimnog predstavnika od dvojice neka prihvate jednog štita ili Komšića
Vi najjača oporbena stranka? hahahhahahhah
Zna Hercegovac za sebe još samo reci ta si ti taj kandidat ispred SDP-a